Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A következő választás Magyaror...

A következő választás Magyarországon generációs választás lesz 2026. áprilisban? Kisnyugdíjas = Fidesz szavazó vs. fiatal diplomás = Tiszás.

Figyelt kérdés
A 13. havi krumplis és óvodai gender-rettegő mini-Putyin rajongó ukrán brüsszel fújoló áll szemben, a családját szabadságban, jólétben, pedofil- és Orbán- korrupciómentes környezetben nevelni akaró fiatal magasan képzett korosztállyal, amely készül elhagyni hazáját, ha újra az illiberalizmus nyer Magyarországon.

jan. 19. 08:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
4%
Akkor megint szégyenletesen le lesznek szavazva a pávakölkök.
jan. 19. 08:46
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Ez nem ilyen egyszerű lesz.

Diplomás, vagy nem diplomás... a fiatalok már nem hülyék. A Fidesz ettől - is - van betojva.

jan. 19. 08:56
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
liberális proli
jan. 19. 08:57
 4/17 anonim ***** válasza:
4%

A liberaliuzmusnál jobb az illiberalizmus.

Diplomás,32/F

Ezt nagyvállalatoknál is érezni.

A sok liberális b_ziskodás miatt csúsznak a SOP-ok, Kína meg a kanyarban előz.

jan. 19. 08:57
 5/17 anonim ***** válasza:
3%

"A liberaliuzmusnál jobb az illiberalizmus."

Megerősítem. A válasz helyes.

jan. 19. 08:59
 6/17 A kérdező kommentje:

Illiberális korrupt pedo-mentő Putyin háborús párti, migráns betelepítő Orbán rezsimre gondolsz?

Jaj, ne akarj rosszat a hazádnak!!

16 éve ezt szenvedjük.

jan. 19. 09:03
 7/17 anonim ***** válasza:
15%
Vladimir Vladimirovics hamarosan pávátlanítani fogja az országot.
jan. 19. 09:04
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Az a baj, hogy mindig ennyire leegyszerűsítitek, aztán meglepődtök az eredményen. A kép sokkal összetettebb, és jelenleg a helyzet is bonyolultabb.
jan. 19. 09:05
 9/17 A kérdező kommentje:
Jaj lesz neked Páva Zsolt!
jan. 19. 09:06
 10/17 anonim ***** válasza:
84%

4

Jelzem, hogy a b_zik nagyobbik része nem illegeti magát a prájdon. Hanem csendben éli az életét és dolgozik, vagy szeretne dolgozni.

Komolyra fordítva a szót: én ezeket várom a Tiszától:

1. Munkát! Kenyeret! - bűnözés nélkül, erkölcsösen.

2. Élni és élni hagyni! - bűnözés nélkül, erkölcsösen.

3. Virágozzék minden virág! - bűnözés nélkül, erkölcsösen.

Érjen már véget ez a vadkapitalizmus és hadd folyjon már az élet a maga medrében!

jan. 19. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péter Túl Fiatal és Tapasztalatlan Magyarország Kormányzásához? 2034-ig nem szabad hogy miniszterelnök legyen?

Nem gondolják Önnök hogy Magyar Péter túl fiatal és tapasztalatlan egy ország vezetésére? Még csak 2 éve lesz hogy pártelnök és nincs sok tapasztalata a politikában. Orbán Viktornak viszont több évtizedes politikai tapasztalata van ő már nem ma kezdte ezt a...

Ti miért szavaztok a Fideszre?

Már nagyon sok embertől hallottam, hogy fideszes, de még soha nem hallottam egyetlen észérvet vagy gondolatmenetet amivel alátámasztaná, hogy miért jó az, ha a fideszre szavaz. Én erre most így tiszásként vagyok kíváncsi de tényleg, és akarok meggyőzni senkit semmiről.

A kamupártok, választási pártok jelen politikai helyzetben Magyarországon mely pártot gyengítik: Fideszt vagy Tiszát? Nem látom, hogy most olyan...

Előző választásokon a széttagolt ellenzéket bonthatták még több részre. De most, hogy 1:1 ellen megy a két nagy párt, melyik oldalt gyengíthetik?

Erdélyi fiatalok! A mostani szavazáson kire fogtok szavazni, és miért? Mi a véleményetek a Fideszes botrányokról az elmúlt időszakban?

Valamint a környezet ahol éltek mit láttok, mik a vélemények? És mi a véleményetek a Tiszáról?

Minden kiderült. Ez Magyarország eddig legsúlyosabb választási csalása?

A bíróság kiderítette, hogy a Fidesz hazudott a Tisza állítólagos adócsomagjáról, hogy annak a Tiszához semmilyen köze nincs, azt hamisították, az aláírásokat úgyszintén. A hamisítvány terjesztésére milliárdokat költöttek. Ez szerintem rendkívúl súlyos bűncselekmény.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!