A következő választás Magyarországon generációs választás lesz 2026. áprilisban? Kisnyugdíjas = Fidesz szavazó vs. fiatal diplomás = Tiszás.

válasza:

válasza:Ez nem ilyen egyszerű lesz.
Diplomás, vagy nem diplomás... a fiatalok már nem hülyék. A Fidesz ettől - is - van betojva.

válasza:A liberaliuzmusnál jobb az illiberalizmus.
Diplomás,32/F
Ezt nagyvállalatoknál is érezni.
A sok liberális b_ziskodás miatt csúsznak a SOP-ok, Kína meg a kanyarban előz.

válasza:"A liberaliuzmusnál jobb az illiberalizmus."
Megerősítem. A válasz helyes.
Illiberális korrupt pedo-mentő Putyin háborús párti, migráns betelepítő Orbán rezsimre gondolsz?
Jaj, ne akarj rosszat a hazádnak!!
16 éve ezt szenvedjük.

válasza:

válasza:

válasza:4
Jelzem, hogy a b_zik nagyobbik része nem illegeti magát a prájdon. Hanem csendben éli az életét és dolgozik, vagy szeretne dolgozni.
Komolyra fordítva a szót: én ezeket várom a Tiszától:
1. Munkát! Kenyeret! - bűnözés nélkül, erkölcsösen.
2. Élni és élni hagyni! - bűnözés nélkül, erkölcsösen.
3. Virágozzék minden virág! - bűnözés nélkül, erkölcsösen.
Érjen már véget ez a vadkapitalizmus és hadd folyjon már az élet a maga medrében!
Kapcsolódó kérdések:
Nem gondolják Önnök hogy Magyar Péter túl fiatal és tapasztalatlan egy ország vezetésére? Még csak 2 éve lesz hogy pártelnök és nincs sok tapasztalata a politikában. Orbán Viktornak viszont több évtizedes politikai tapasztalata van ő már nem ma kezdte ezt a...
Már nagyon sok embertől hallottam, hogy fideszes, de még soha nem hallottam egyetlen észérvet vagy gondolatmenetet amivel alátámasztaná, hogy miért jó az, ha a fideszre szavaz. Én erre most így tiszásként vagyok kíváncsi de tényleg, és akarok meggyőzni senkit semmiről.
Előző választásokon a széttagolt ellenzéket bonthatták még több részre. De most, hogy 1:1 ellen megy a két nagy párt, melyik oldalt gyengíthetik?
Valamint a környezet ahol éltek mit láttok, mik a vélemények? És mi a véleményetek a Tiszáról?
A bíróság kiderítette, hogy a Fidesz hazudott a Tisza állítólagos adócsomagjáról, hogy annak a Tiszához semmilyen köze nincs, azt hamisították, az aláírásokat úgyszintén. A hamisítvány terjesztésére milliárdokat költöttek. Ez szerintem rendkívúl súlyos bűncselekmény.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!