Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik 2018-as táborából...

A Jobbik 2018-as táborából 2022-re "eltűnt" 850 ezer szavazó nagyrésze most Tiszás?

Figyelt kérdés

jan. 26. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Valószínűbb hogy nagyrészük már Németországban mosogatva szarja le Magyarországot, de legalábbis nem törődnek a politikával. A kb. 30% "nem érdekel, nem szavazok" ember nem a semmiből termett elő.
jan. 26. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Ők mindig is baloldaliak voltak valójában. Az igazi jobboldaliak a Fideszre, vagy a Mi Hazánkra szavaznak.
jan. 26. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Valszeg azt az MHM vitte.
jan. 26. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Mosogassanak csak Németországban. Persze, hogy nem boldogulnak idehaza. Csak ennyit érnek, csak erre jók... mosogatásra.
jan. 26. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Én Tiszára szavazok, nem vagyok olyan elvtelen szar mint a Toroczkai meg a többi, akik első füttyszóra ugranak Orbánnak és már hónapok óta a Tisza ellen kampányolnak

A Tiszának is vannak hibái de legalább az orbán-dinasztia eltakarításán dolgoznak

jan. 26. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A nagy része tiszas, a radikalisabbakat meg a mihazank szedte össze
jan. 26. 21:24
 7/10 Zabalint ***** válasza:
5%
Inkább Mi Hazánkos meg Fideszes.
jan. 26. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
7%

2022-ben a Mi Hazánkra szavaztam

Idén is a Mi Hazánkra fogok

Magyar Péter gusztustalan göbbelsi "szatelitpártozós" hazudozása győzött meg benne, hogy a Mi Hazánk a helyes választás. Ha egy taknyos egész életében Orban s*eggszőrén lógott betyárkörtének van képe másokat lefideszesezni akkor arról biztos vagyok, hogy semmi köze nincs a fideszhez.

MP ráadásul Vonát is a legaljasabb gusztustalan módon megalázta nemrég.

jan. 26. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Neem. Sokan távoztak a fidesz, mégtöbben a mihasznák felé, és sok az a tábor is, akik egy rasszista náci pártra várnak.
jan. 26. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
58%

Tudja fene, csak tippelni tudok. Egy részüket szerintem anno elvitte a Volner párt, aztán azok jó eséllyel a Mi hazánknál kötöttek ki. A néppártos vonallal jobban azonosulók közül a 2RK révén visszatalálhattak Vona Gáborhoz (de hogy ők most fognak e szavazni és ha igen, kire, a jó ég tudja)

Nyilván a Tiszához is került belőlük, de azt sem zárom ki, hogy egy részük elfordult a politikától.

jan. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!