A Jobbik 2018-as táborából 2022-re "eltűnt" 850 ezer szavazó nagyrésze most Tiszás?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én Tiszára szavazok, nem vagyok olyan elvtelen szar mint a Toroczkai meg a többi, akik első füttyszóra ugranak Orbánnak és már hónapok óta a Tisza ellen kampányolnak
A Tiszának is vannak hibái de legalább az orbán-dinasztia eltakarításán dolgoznak

válasza:

válasza:2022-ben a Mi Hazánkra szavaztam
Idén is a Mi Hazánkra fogok
Magyar Péter gusztustalan göbbelsi "szatelitpártozós" hazudozása győzött meg benne, hogy a Mi Hazánk a helyes választás. Ha egy taknyos egész életében Orban s*eggszőrén lógott betyárkörtének van képe másokat lefideszesezni akkor arról biztos vagyok, hogy semmi köze nincs a fideszhez.
MP ráadásul Vonát is a legaljasabb gusztustalan módon megalázta nemrég.

válasza:

válasza:Tudja fene, csak tippelni tudok. Egy részüket szerintem anno elvitte a Volner párt, aztán azok jó eséllyel a Mi hazánknál kötöttek ki. A néppártos vonallal jobban azonosulók közül a 2RK révén visszatalálhattak Vona Gáborhoz (de hogy ők most fognak e szavazni és ha igen, kire, a jó ég tudja)
Nyilván a Tiszához is került belőlük, de azt sem zárom ki, hogy egy részük elfordult a politikától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!