Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy diplomás az jobb döntést...

Egy diplomás az jobb döntést tud hozni szavazáskor? Vagy többet ér a józan paraszt ész?

Figyelt kérdés
[link]
jan. 26. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
5 diplomával is lehetsz krumpli agyú birka. Szakmával is lehetsz sikeres cégvezető, és fordítva. Nem lehet ezt általánosan kijelenteni. Fidesz körből had ne mondjak példákat. Fidesz= aki ellenvéleményen van az mind komcsi, baloldali. Értem. Tehát akkor a náci NSDAP is baloldali párt. Hiszen a fidesz én úgy tudom hogy nem szélsőjobbos, az NSDAP meg az volt. Jobb-jobb oldal,de az egyik szélsőséges,a másik nem. Na,ez a fidesz logika. Le lehet vonni,a következtetést...
jan. 26. 21:46
 2/16 A kérdező kommentje:

1.

Értem, de a kérdés nem a fideszesekről szól .

jan. 26. 21:48
 3/16 anonim ***** válasza:
26%
A diploma manapság inkább egy oklevél, ami a munkaerőpiacon hasznos.Kényelmes, jobban fizető állásokhoz ad hozzáférést, vagy legalábbis megkönnyíti.
jan. 26. 21:49
 4/16 anonim ***** válasza:
11%
Átlagosan a diplomás hoz jobb döntést, még akkor is, ha ez a kb. 20 éves videó tényleg vicces :) A gigantikus arccal mindenre rosszul válaszoló srác a legjobb, mintha csak magamat látnám amikor annó felvettek a BME-re: [link] Mondjuk a teljesség kedvéért hozzátartozik, hogy valószínűleg a videóban egyetlen diplomás embert sem látunk. :))
jan. 26. 21:49
 5/16 A kérdező kommentje:

4.

Ne aggódj vannak frissebb videók is hasonló eredménnyel!

Azér az elég szánalmas hogy ilyenekből lesznek orvosok meg ügyvédek!

jan. 26. 21:52
 6/16 A kérdező kommentje:

4.

"Mondjuk a teljesség kedvéért hozzátartozik, hogy valószínűleg a videóban egyetlen diplomás embert sem látunk. :))"

Ja hát hogyha már egy olyan videóhoz szólsz hozzá amit meg se nézel akkor írsz meg egy sok oldalas publikációt?

És itt még olvasni se kell tudni!

Egyébként ott van az egyik egyetemi tanárnő aki szintén nem tudja hogy a holdon leesne egy toll

Az egyik fogyatékos tanár tanítja a fogyatékosokat hogy legyenek orvosok, ügyvédek satöbbi

jan. 26. 21:54
 7/16 anonim ***** válasza:
16%
A videóban leendő bölcsészek és mérnökök szerepelnek, belőlük valószínűleg nem lett se orvos, se ügyvéd, szóval megnyugodhatsz.
jan. 26. 21:55
 8/16 anonim ***** válasza:
40%
Bevallom beletekertem, de valóban, volt tanár is :))
jan. 26. 21:57
 9/16 A kérdező kommentje:

7.

Huha ezzel aztán megcáfoltad hogy a diplomás nem butábbak mint egy nyolc általánost végzett 😂

De ahogy mondtam vannak más videók is a neten lehet keresni

jan. 26. 22:09
 10/16 anonim ***** válasza:
37%
Nézd, én alapvetően azt hittem csak viccelsz, és nem állítanál teljes komolysággal ekkora hülyeséget, hogy ilyen videók alapján akarod megítélni, hogy általánosságban melyik csoport a butább. Ha tévedtem, akkor viszont még egy fontos kérdésem lenne: neked van diplomád?
jan. 26. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A következő választás Magyarországon generációs választás lesz 2026. áprilisban? Kisnyugdíjas = Fidesz szavazó vs. fiatal diplomás = Tiszás.

A 13. havi krumplis és óvodai gender-rettegő mini-Putyin rajongó ukrán brüsszel fújoló áll szemben, a családját szabadságban, jólétben, pedofil- és Orbán- korrupciómentes környezetben nevelni akaró fiatal magasan képzett korosztállyal, amely készül elhagyni hazáját, ha...

Mit szóltok hozzá hogy Budapesten egy diplomás pályakezdő átlagfizetés nettó 290 ezer forint és rengetegen még ennyiért sem találnak munkát?

2021-ben még az IT diplomások (akik a diplomások cárjai) 86%-a el tudott helyezkedni a szakmájában, 2025-ben ez 37%-ra zuhant le! Akkor vajon milyen lehet ez az elhelyezkedési arány a szabad bölcsész karon végzettek körében 290 ezer forint az még a mostani erős...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!