A cigányság tényleg szembefordult Lázár iránt, lehet tényleg baj lesz április 12-én?
Meglepően úgy érzem hogy kezd a cigánysák körében egy erős közhangulat lenni Lázár ellen és ezáltal valószínűleg a fidesz ellen is és Magyar Péter ügyesen hergel ezzel kapcsolatban...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Álmodj királylány. :)
Már így is 17%-os előnyt mérnek a Tiszának, Minerva szerint 1 millióval több szavazójuk van. Most kell még nektek az a pár százezer cigány is akik elpártolnak a Fidesztől?
Most komolyan, eddig amit összehaluztatok nem volt elég, hogy bizakodjatok a Tisza győzelembe, további hülyeségekkel is kell még támogassátok a világképeteket? Így nem lesz még rosszabb ha esetleg tévedtek és Fidesz győzelem lesz?
Olyan szinten lovaljátok magatokat ebbe a Fidesz megroppant történetbe, hogy nem tudom hogy lesz itt nektek visszaút ha kiderül, hogy esetleg mégse úgy van.

válasza:Nem érdező, semmi ilyen nem történt.
Mit gondolsz miért nem ment el még sem a messiásod a cigány önkormányzattal a találkozóra?
Azért mert rájött hogy csak a propagandátokban létezik ez a megsértődés és a cigányok nem olyan hülyék mint ahogy azt ti képzelitek, nem fognak a fidesz helyett hozzátok rohanni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:7/
ez így van, a kérdés az, hogy vajon melyikünk univerzuma lehet közelebb a valósághoz.
2024-es EP választáson a Fidesz 2 milliót kapott, a Tisza + Óellenezék 1,9 milliót. Ti ma azt akarjátok eladni, hogy az Óellenzék 90%-ban átzsiliplet a Tiszához és az 1 millió szavazóból aki nem volt ott az EP választáson de az országgyűlésire el fog menni azokat a Tisza 80-90%+-ban fogja megszerezni.
Lehet hülye vagyok, de nekem ez nem tűnik túl reális forgatókönyvnek, főleg a választási osztogatások fényében.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!