Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért az a fideszes Pócs...

Most miért az a fideszes Pócs János a legnagyobb cigányvédő, aki még korábban kazánba zárta egy cigány alkalmazottját és fenyegette, hogy meggyújtja?

Figyelt kérdés

Pócs János kiáll az állítólag tiszások által megvert cigány mellett:

[link]

Pócs János elégetéssel fenyegeti az cigány alkalmazottját:

www.youtube.com/watch?v=7EuhhCh_Qx4

febr. 3. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ő se tudja, hogy kellenek-e azok a Mi hazánkos szavazatok vagy sem.
febr. 3. 16:34
 2/2 igazadvan ***** válasza:
100%

Pócs János egy talány nekem, hogy mit keres ebben a pozícióban, miközben a falu hülyéje állna neki jól egy helyi kocsmában.

[link]

febr. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Pócs János miért akarta régen elégetni az egyik roma alkalmazottját?

na meg undorító amit művel állandóan. Nők mellével viccelődik, meg Magyar Pétert próbálja mocskolni

Kormányinfón melyik újság alkalmazottja Ildikó, és mi a keresztneve?

Mindig pofátlankadok Lázár miniszter úrnál, ezért vagyok rá kíváncsi.

Tapasztalatok, vélemények a Selye János Egyetem Alkalmazott Informatika szakáról?

Jövőre leszek végzős, és szóba jött továbbtanulásnál ez a lehetőség is. Kevés dolgot hallottam róla, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Ha van bármi tapasztalatotok, azt köszönöm, ha megosztjátok :)

Kodolányi János Egyetem alkamazott táplálkozástudományi menedzser képzésről vélemények?

Minden vélemény érdekelne, az interneten nem sok tájèkoztatót találtam a felvin és az iskola honlapján levő 2 oldalas rövid ismertetőn kívül. Különösen fontos lenne, hogy mely napokon, hány órától szokott lenni az oktatás hetente (dolgozom más területen, ezért lenne...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!