Miben korlátozza a Fidesz az egyéni szabadságod ?
Figyelt kérdés
febr. 4. 01:50
1/14 anonim 

válasza:

válasza:Hogy érted azt, hogy egyéni szabadság? Mit értesz ez alatt pontosan?
2/14 anonim 

válasza:

válasza:Hogy nem lép fel a szürkefoglalkoztatás ellen, ami kB 1millió embert érint hazánkban.
Állami cégnél dolgozom, az állomány kB 400 ember.
Ebből csak 20at hajlandó a cég bejelenteni.
Mindenki más munkaerő kölcsönzőn keresztül Dolgozhat ott.
Az pedig vagy minimálbérbe, vagy szakmunkás bérminimumba jelent csak be, a többi pénzt borítékban adja.
Így nem lesz nyugdíj.
Betegállomány, szabadság alatt nincsen boríték.
És a hitelképesség is ugrik, mert minimálbér után 1 bank sem ad hitelt.
Meg persze mivel állami cég, nav ellenőrzést sem kap a munkaerő kölcsönző.
3/14 üdvözlet_Dublinból 

válasza:

válasza:az enyém?
2200 km-ről? 😹😹😹😹✈
úgy is ti fizetitek ki, há érdekelengem?
5/14 anonim 

válasza:

válasza:2: Egyészt nagyon viszzaszorult a feketegazdaság a Fidesz alatt, másrészt ez semmiben nem korlátozza az egyéni szabadságom.
6/14 anonim 

válasza:

válasza:A négyszeresére emelt adóval. vállalkozó vagyok, mindig rendesen számláztam és adóztam, nekem tökéletes volt a kata, hiszen úgysem érem meg a nyugdíjat. bezzeg a rohadt fodrászokat, körmösöket, akik még katásként sem adnak számlát, nem szívatták meg. rohadjanak meg.
7/14 anonim 

válasza:

válasza:A Pride betiltásával korlátozni akarta a békés gyülekezéshez való jogot.
8/14 anonim 

válasza:

válasza:Ha elkezdenék kotnyeleskedni és közérdekű adatokat kikérni, akkor tudom, hogy azzal a munkahelyemet kockáztatnám. Nade a megélhetés szabadságjognak számít-e? Gondolom a kérdező arra akar kilyukadni, hogyha a kormány orrba-szájba lopja az adómat, akkor ne panaszkodjak, mert még az utcára kiléphetek anélkül, hogy egy fekete kocsival elvinnének.
9/14 anonim 

válasza:

válasza:Közvetetten a szólásszabadságomban. Egy munkahelyembe került, hogy kormánykritikus véleményt fogalmaztam meg a közösségi médiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!