Nem ellentmondásos ez kicsit? A Fidesz,vele együtt orbán az uniós csatlakozás idején szintén támogatta a csatlakozást. És mi van most?

válasza:nem ellentmondásos, mindig azt csinálják amin éppen lehet tovább vitorlázni
nem néznek hülyének titeket, azok vagytok sajnos, máskülönben nem lenne miről beszélgetni most

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem ez nem róható fel Nekik. Bárki meggondolhatja magát 20 év távlatából. Valószínűleg Te is hoztál mai fejjel hibás döntésnek gondolt dolgokat. Meg 20 évvel ezelőtt más kor volt, más világ. Akkor, abban az időben gondolhatták azt a helyes döntésnek. Én speciel maradnék az EU-ban továbbra is, de ez önmagában szerintem nem ellentmondás, hogy változnak az idők, az érdekek.
Gondolom Te is voltál már munkára jelentkezni, de aztán évekkel később meguntad, és amit anno jó ötletnek tartottál, abból most felmondani akarsz. Akkor Te is ellentmondásos vagy? Vagy ott van Magyar Péter, aki 20 évig fideszes volt, most meg a Fidesz elleni harc éllovasa. Ő is ellentmondásos a szemedben?

válasza:

válasza:"4es érdekes módon a fideszesek pont ezt róják fel MP-nek.. vagy Vityának lehet neki nem?"
Ahaaa... és a célunk az, hogy olyanok legyünk, mint a fideszesek? Ne haragudj, de Én jobb szeretnék nem olyan lenni, mint a Fidesz!
Szerintem fontos kritizálni az összes oldalt, de normális, értelmes, logikus kritikákkal. Most egyik nap azért kritizálni, mert nincs rajta sapka, másik nap meg azért, mert van rajta sapka, na ez tipikus fideszes stílus. Szerintem pont meg kéne szabadulnunk a Fidesz negatív stílusjegyeitől, nem pedig felvennünk azokat!

válasza:Pillanat: náluk a szabály kb. ennyi: "A pénz kő, a szabályok nem kő".
Erre számítottak ők is, így elővették a kipcsák-szittya-hun gondolkodásódot, osztan mindenkit jól kiosztanak, és Jó napot! Minden rendben is lészen.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mivel ők a nagy keresztények, ezért a Biblia nyelvén szólok hozzájuk: "Ha tehát mást tanítasz, magadat nem tanítod? Te, aki hirdeted, hogy ne lopj, lopsz? Te, aki azt mondod, ne törj házasságot, házasságot törsz? Te, aki utálod a bálványokat, templomrabló vagy? Te,...
Egyáltalán miért kell félni a fekete gazdaság erősödésétől? Rajtunk kívül az egész EU-ban a fekete gazdaság aranykorát éli, mert mindenhol többkulcsos van?
Egyik vs. másik állítás: - Magyar Péter egy jelentéktelen bohóc > < MP blokkolja az EU pénzeket, puccsolja a magyar kormányt - Megcsinálják az ukránok a Tisza appot > < Feltörik az ukránok a Tisza appot - Magabiztos Fidesz négyötöd jövőre > < A Tisza adóztatni...
Az számomra teljesen nyilvánvaló, hogy a Tisza párt, nagyrészt baloldali érzelmű emberek által támogatott, volt DK-sok, momentumosok stb. egyesültek benne, lényegében a 2022-es Összefogás szavazóit ismerhetjük fel benne - ez kb. 2 000 0000 ember, kb. ennyi szavazat fog...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!