Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jeszenszky Zsolt egy igazi...

Jeszenszky Zsolt egy igazi példakép a magyarok számára?

Figyelt kérdés
Még a Schiffer is pozitívan nyilatkozik róla.

febr. 5. 06:22
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Jeszenszky Zsolt egy barom.
febr. 5. 06:34
 2/7 A kérdező kommentje:
De szeret beszélni a f*szveresrol
febr. 5. 06:37
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Ebben ki is merül minden tudása. :))))))))
febr. 5. 06:40
 4/7 anonim ***** válasza:
13%

Nem ebben merül ki minden tudása. A politikai megnyilvánulása távol áll tőlem és kicsit sem az én világom az a fajta verbalitás, amit ő és ők használnak, főleg nem a politikai üzenetük, de, a rockzenei tudása lexikális és hatalmas.

Tudom ez a mai politikai megosztottságban hihetetlenül hangzik, liberálisként én 25 éve hallgatom a zenei műsorait, annak ellenére, hogy politikailag egyértelműen az ellensége vagyok.

febr. 5. 06:53
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Csak a pedofilmosdató fideszeseknek.
febr. 5. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Hol tudom a zenével kapcsolatos eszmefuttatásait meghallgatni? Mélységesen megvetem és kínzókamrában szeretném látni, de érdekelne, hogy tud-e valamit zenei téren. Az is újdonság, hogy a hazaárulás mellett mással is foglalkozik. Még a végén kiderül, hogy jó is lehetne valamire.

febr. 5. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
6, Amerika Hangjai
febr. 5. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!