Magyar Pèter 2024 óta semmit sem változott, ugyanolyan komolytalan ember, mint akkor volt. Mièrt nem fejlődött?

válasza:

válasza:Ezért foglalkoztok vele minden nap annyit 🤣
Jelentve

válasza:

válasza:

válasza:#2-3
Mièrt jelentitek?
Nem írtam trágár szót, nem sèrtegetek senkit, nem provokálok, csak feltettem egy kritikus kèrdèst, amit meg is indokoltam, a #4-es kommentben.
Egyèbkènt ez lenne Magyar Pèter világa, hogy a kritikus hangokat elhallgattatják?
Szèp világ jönne ránk a kormányzása alatt.
Amúgy nem fogják törölni a kèrdèst, mert nem szabályellenes.
Kapcsolódó kérdések:
40-es pasikènt beszólogatni, egy Z generációs független lánynak, hát... 2:49-nèl a MP kommentje.
Magyar Pèter ès Takács Pèter úgy incselkedik egymással, mint kèt 14 èves: Hová tűnt a komolyság ami a 2000-es èvek elejèn mèg jelen volt?
Semmiféle öszödi beszéd nem hangzott el, Magyar Péternek szövegértelmezési problémái vannak: Erről nem is érdemes többet beszélni.Az viszont még nyugtalanítóbb, hogy ez az ember abszolút nem tűri a kritikát: most a legújabb beszólása Vonának az volt, hogy ő is a...
A Fidesz rendelte meg ezeket a tüntetéseket jó pénzért? A baloldalnak nincs esélye kormányra kerülni, de így legalább kerestek egy kis pénzt.
Ahogy elkezdődik a videó, van egy ricsajos pár másodperc, aztán elsötétül a képernyő és olyan hangot hallok, minntha egy valószínűsíthetően férfi ember nyögve sóhajtana, mint aki megkönnyebbül egy kakálás után, ilyen "eeeehhh".De ezt ki és miért találhatta ki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!