Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora esély van rá, hogy...

Mekkora esély van rá, hogy áprilisban csak a Tisza és a Fidesz-kdnp fog bejutni a parlamentbe?

Figyelt kérdés
febr. 22. 09:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
12%
Nulla. A választási küszöb és a politikai realitás nem egy digitális ketrecharc, ahol a futottak még kategória teljesen elpárolog; az identitáspolitikai zárványok és a megélhetési ellenzék roncstársadalma, ha véreres szemmel is, de beküzdi magát a nemzeti giccs templomába.
febr. 22. 09:47
 2/36 anonim ***** válasza:
61%
Életemben nem hittem, hogy ez az ország arra fog kényszeriteni egyszer, hogy a DK és a Kutyák közt vaciláljak, hogy baloldali pártként melyiküknek van nagyobb esélye bejutni a parlamentbe. De olyan az életben nincs, hogy a baloldal semmilyen szinten nem lesz képviselve.
febr. 22. 09:50
 3/36 anonim ***** válasza:
74%
Nagy.
febr. 22. 09:52
 4/36 anonim ***** válasza:
29%
Nagy valószínűséggel a Mi Hazánk is bejut.
febr. 22. 09:54
 5/36 anonim ***** válasza:
89%
Mi Hazánk vagy átcsusszan, vagy nem. Szerintem inkább igen. Többi nem valószínű, max ha egyik visszalép a másik javára, hogy legyen baloldali-liberális képviselet.
febr. 22. 09:54
 6/36 anonim ***** válasza:
68%
#2 Barátkozz meg a ténnyel! Előfordulhat. Az óellenzéki szimpatizánsok csodákra képesek, ha ellenséget kell szerezni.
febr. 22. 09:56
 7/36 anonim ***** válasza:
0%
6, igen, látjuk, hogy a tiszások mit csinálnak most velünk. Tisztában vagyunk vele, hogy ellenségek vagyunk, nem barátok.
febr. 22. 10:03
 8/36 anonim ***** válasza:
12%
2) a Tisza nagyon jól fogja majd a baloldalt képviselni, elég csak elolvasni a programjukat. Nem azert baloldali egy part, mert ezt mondja magarol, hane mert ezt is cselekszi. Nem mellesleg a DK es az MKKP 80% hogy be sem jutnak.
febr. 22. 10:04
 9/36 anonim ***** válasza:
82%

8, a szuperkorház, meg az állami támogatások növelése, kicsit sem baloldali.

Nem áll semmilyen baloldali esemény mellé sem.

Attól, hogy mennyi az esélyük én arra a pártra fogok szavazni, akinek nagyobb esélye lesz bejutni. Nem akarok se tisza, se fidesz kormányt.

febr. 22. 10:07
 10/36 anonim ***** válasza:
17%

#7: szerintem nem tart titeket ellenégnek.

Arra viszont kíváncsi lennék, hogy pontosan mi az lépés, döntés stb., ami az 5%-os küszöb meglépésével megvalósítható, ellenben kizárt, hogy anélkül megtörténjék.

febr. 22. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Van rá reális esély, hogy 2026-ban csak 2 párt jut be a parlamentbe?

A Mi Hazánk a harmadik legerősebb párt. De már bennük se vagyok biztos, hogy megugorják az 5%-ot.

Csak szerintem elkeserítő a Mi Hazánk jövőjére nézve, hogy ennyi esély után épp hogy bejutottak a Parlamentbe? Sokkal több szavazatot kellett volna kapniuk.

Az emberek 90%-ának elege van a covidból és az oltásokból. Folyamatosan ezzel kampányoltak mindenhol, de mégsem kaptak annyi szavazatot. Mi lehet ennek az oka? A médiát nem hozhatjátok fel példának, mivel az emberek többsége, már a 60-as korosztály is interneten,...

Szerintetek mennyi esélye van bekerülni a parlamentbe idén a Mi Hazánknak ?

Megugorják a bejutási küszöböt ? Köszönöm a válaszokat szép napot:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!