Debreceniek, örültök, hogy a debreceni aksigyárakban is hasonló dolgok történnek mint Gödön?
Csak Debrecenben 8 különféle szennyező akkumulátoripari gyárat építettek. Mindezt egy súlyosan vízhiányos térségben. Már több különféle szennyezésről, szabálytalanságról tudni ezen gyárakkal kapcsolatban.
Mire számítottatok amikor újraválasztottátok a fideszes Papp László polgármestert aki részt vett a 8 aksigyár Debrecenbe telepítésében?

válasza:Gondolom, te nem akkuval működő eszközről írsz...
képmutató banda

válasza:#2
Pont onnan.
És megsúgom neked, nem minden debreceni szavazott a fideszre/pappra. Én sem.

válasza:Nagyon olcsó és szánalmas minden választás előtt ezekkel az akkugyárakkal házalni! Nem hiszem, hogy a Tisza rá lenne szorulva...
Az igaz, hogy 8 akkugyárral kapcsolatos gyár épült Debrecenben, de sokkal nagyobb kontrollal - és jelen esetben a CATL együttműködik a tényfeltárókkal, ami a Samsung esetében nem volt meg!
Ráadásul a CATL még épül, és csak próbagyártás van, nincs igazi termelés.
Amúgy gyűlölöm a fideszt, de ezzel az akkuhisztériával nem tudok azonosulni! Hajrá TISZA!!!

válasza:4. ezt szóról-szóra akár én is írhattam volna
kiegészítve azzal, hogy képmutatónak tartom így az egészet (akkut használok, de a gyártásból nem kérek)
1-3 vagyok

válasza:5 - Nagyon sokan gondolják így Debrecenben!
Nem véletlen, hogy amióta ez téma, SENKI nem tudott egy nagyobb létszámú tüntetést összehozni Debrecenben, a legnagyobb létszám egyetlen egyszer volt, kb. 4 ezren voltak, ami nagyon karcsú a lakosság számához képest!!!
Az akkugyártás nem veszélyesebb mint a többi iparág (gyógyszer, gumi, atom, olaj, műanyag, hadi stb.) mindegyiknél lehetnek problémák: ezt a nagyon szigorú előírások és ellenőrzések a világon mindenhol jól kezelni tudják! Lehet pánikot kelteni, de nem érdemes! És a TISZA tényleg nem lenne rászorulva, hiszen - remélem - hogy nekik kell majd ezeket is kezelniük a jövőben!
Az nem lehet megoldás, hogy bezárjuk a gyárakat, mert arra rámenne az egész ország gazdasága az elkövetkező évszázadban!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én ezt érzem megismétlődni.
Tehát egészségre veszélyes, akár halált is okozó szabálytalanságot? Barátaim közül 3-an is hasonló üzemben dolgoznak vidéken, egy akku, kettő gumigyárban.
Tehát külső vagy belső gazdasági hatás e ez tulajdonképpen vagy mindkettő? A rengeteg állami transzfer amit a gazdaságba öntöttek az inflálódott el, Ha esetleg van aki a közgazdaság területén szakember meg tudná mondani illetve közelíteni a pontos okát ennek a jelenségnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!