Orbán Viktor kivérezteti Magyarországot kőolaj szempontból?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:🤔
Úgy tudom nem ő zárta el a Barátság kőolajvezetéket...
Sőt, úgy tudom érvényes hosszútávú szerződésünk is van a kőolaj tekintetében...

válasza:#2 , #4
Nem lett volna célszerű és előre látó ha 16 év alatt kiépül egy másik ellátási útvonal is?
Csak a biztonság kedvéért...
Mint a török áramlat a gáznak

válasza:

válasza:6# utólag könnyű okosnak lenni...
Semmi értelme nem volt ilyennek 30-40 éve folyamatosan!
#8 nem utólagos okoskodás, hanem előre látás esetleg.
Putyin egy volt kgb-s maffia vezér. Szerintem bármelyik pillanatban benne volt a pakliba bármi. Pont erre vonatkoznak a mostani megkésett intézkedések hogy ne egy csőtől függjön az ország...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sokkal olcsóbb lenne, nem?
Már miért ne tudna, pl. Irakból, Kuvaitból vagy az Arab-félsziget valamelyik országából? Perzsa-öböl - Arab-tenger - Vörös-tenger - Földközi-tenger - Fekete-tenger útvonalon, majd feljönnének a tankhajók a Dunán.
Vannak magyarországi kitermelésű olajok. Sőt, van új lelőhely is többször. Ma például olvasom, találtak Galgahévíz környékén, amit a "százhalombattai Dunai Finomítóbsn dolgoznak majd frl - közölte az olajvállalat." Nem értek hozzá, ezért érdekelne szakmai vélemény, hátha szakember olvassa itt.
Ukrajna elektromos áram exportjának jelentős része Magyarországról érkezik. Magyarország kőolajellátása pedig Ukrajnán keresztül. Amíg nem lesz kőolaj, addig éljenek áram nélkül. Miért nem lehet ezt meglépni?
Összehasonlításképpen Egyesült Arab Emírségek 200-szor annyi olajat termel mint Magyarország, Európa egyik ha nem a legjobb módú országa Norvégia pedig 100-szor annyi olajat termel mint Magyarország?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!