Hogyan meri a valaha volt legnagyobb DPK gyűlést tartani a miniszterelnök úr? Nem fél a fenyegetéstől amit az ukránok jelentenek hazánkra?

válasza:Olyankor nincs fenyegetés.
Csak amikor a szavazatokért rimánkodik a süllyedő hajó kapitánya.

válasza:Leválasztó függönyök, és tükrök már a helyen vannak?
Majd teletöltik megint (ahogy szokták) fideszes politikusokkal, miniszterek, államtitkárok, országgyűlési, polgármesterek, képviselőkkel, meg gyerekeikkel…
Szegény néni, aki múltkor nem jutott be, pedig az igaz fideszes volt…

válasza:Van egy fontos közmondás latinul, magyarra fordítva a következő: a sas nem kapkod legyek után. Hát így néznek az ukránok Orbánra.
Másrészt a CGI nemcsak scifi-k készítésére jó, ha tetszik érteni...

válasza:Debreceni Főnix Aréna:
BEFOGADÓKÉPESSÉG
100% kapacitás
(FS1) sportrendezvény esetén: 5 898 fő
(FSZ1) színházi előadás esetén, küzdőtéren elhelyezett székekkel (K01, K02 - 960 ülőhely): 5 739 fő
(FK1) koncert esetén, küzdőtéri székek nélkül: 6 449 fő
További kérdések:
Egy olyan törvény megalkotását ami tiltja a különféle pártoknak azt,hogy az ellenfeleik mocskolásával kampányoljanak. Amelynek értelmében a pártok csak és kizárólag a saját programjuk ismertetésével kampányolhatnának. A törvény megszegése pedig azonnali támogatás...
Az kérdésnél a 10-es válaszoló börtönbe akart csukatni, mert erre az oldalra merészeltem írni ezután bejelentettem a mod*****oroknak, hogy nézzék át, hogy ez legális e hogy le akar csuklatni , meg hogy nem engednek hogy ezen az oldalon írjak erre ezt a mocskot nem...
0,59% Értem hogy ez kicsi a teljes népességre nézve, de számszerűleg 37 ezer szavazat. Ezek trollok lehetnek, vagy ennyi olyan buta ember van, aki nem tudja hogyan kell szavazni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!