Nagy Márton a valaha volt, legrosszabb gazdasági minisztere Magyarországnak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Lol, én tényeket hoztam te meg a nagy büdös mellébeszélést...
Ez itt a gond hogy a hüjeség és valóság tagadás oldal független, pl a kérdező egyenesen neglihalja azt a tényt hogy veres simán belepenzugyminiszterkedte az országot a 2008as majdnem csődbe.
Persze a kérdező fennkolten hazudozik.
Kapcsolódó kérdések:
Államfők: - Göncz Árpád (1990-2000) - Mádl Ferenc (2000-2005) - Sólyom László (2005-2010) - Schmitt Pál (2010-2012) - Áder János (2012-2022) - Novák Katalin (2022-2024) - Sulyok Tamás (2024-) Kormányfők: - Antall József (1990-1993) - Boross Péter...
Legjobbak: Medgyessy Péter, Horthy Miklós és alatta levő me-k közül Bethlen István, Teleki Pál) Nagy Imre, Nagy Ferenc, Kádár János (tudom Kádár sokaknak megosztó mert diktátor volt, de olyan enyhe rendszert vezetett, hogy a dolgok 90%-a könnyebb, jobb volt mint...
Mivel szinte mindenki kis hazánkat írná, ezért most direkt kiveszem Magyarországot a válaszadási lehetőségek közül.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!