Mennyi idő alatt alakul ki a teljes plakátvakság?
Figyelt kérdés
A villanyoszlopokra rakott politikai hirdetésekre gondolok. Ennyi nap után már többnyire nem tűnnek fel a fideszes plakátok, mivel azokból van egy csomó (mintha nem is lenne konkurenciájuk az utcákon), de ha látok egy mihazánkosat, az még mindig kiszúrja a szemem.
Hány napig tart az állapot, amíg észreveszi az ember plakátokat és megy át a teljes közönybe?
márc. 3. 17:29
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Már megszoktam, hogy mind ugyanolyan. Most némileg a nevek mások, de aligha érdekel 1 napon túl.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Én, észre sem veszem a plakátokat. Annyi, mint egy színesre festett fal.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha radics bela roma fejét latom akkor elfog az ideg. De amugy a többi fel sem tűnik.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Eddig mindig vak voltam rá, de most nagyon bántja a szemem a rengeteg, kékbe öltözött fideszplakát.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha irritáló politikust látok rajta, akkor soha. Vagy ha fideszes rettegtető plakát, akkor is soha, mert ideges leszek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Szerinted hogy alakul a Tisza támogatottsága?
A Tiszás adatszivárgási botrány után.
Mi értelme van annak, hogy fideszes politikusok, megafonosok letiltják a kommentelés lehetőségét, s egyfajta véleménybuborék alakul ki a posztjaik alatt?
Nagyon gyakran szerintem kamuprofilok válaszaival.
Bármi bárhogy alakul az az orbáni mesterterv része?
Ha visszavonul a politikából, versenyszerűen fog sakkozni?
Mikorra alakul ki élelmiszerhiány 0rbánnak és nagymajdjövőre marcinak köszönhetően?
A korlátozás és az árrés ezt fogja eredményezni... Az sem lenne megoldás ha többet termelnének, hiszen ha veszteséges, akkor minek? vagy van az is h túltermelés lehet és utána kutyának nem kell
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!