Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok Magyar Pétert kritizáló...

Sok Magyar Pétert kritizáló fideszes és ellenzéki miért feleslezik meg arról, hogy MP 2 éve mennyi időt és energiát fektet a nemzetépítésbe, hogy áprilisban végre felszabaduljon az ország?

Figyelt kérdés
Nézem, hogy az országjárásain mindig sok ezer ember van kint.

márc. 3. 19:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Nemzetépítés??? LOL. Max saját egóját építgeti.
márc. 3. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

Nemzetépítés?

Egy sértődött ex politikusférj, aki nem rájött,hogy a válás után nem fog menni a közpénz meg a jó pozíciók.Erre találta ki,hogy csinál egy pártot, amivel jól lehet keresni továbbra is.

Mondjuk én is ezt csináltam volna a helyében.

márc. 3. 19:34
 3/15 A kérdező kommentje:
2) és miért nem csináltad ezt?
márc. 3. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:
25%

0rbán Viktor is qva sok energiát fektetett abba, hogy akkora hatalma legyen, hogy ellophassa az országot.

Egy onemanshow qvára nem nemzetépités.

márc. 3. 19:38
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

Vicces az ilyen kérdéseket meg szövegeket olvasni, és nem lehet eldönteni, hogy a kérdés kiírója egy troll aki közben röhög, hogy lesz aki benyalja ezt a marhaságot - vagy szimplán enynire hülye és tényleg el is hiszi.

Tegyük fel hogy a második eset vagy kérdező. Magyar Péter nem épített semmit ami pozitív, egyedül a botrányai köthetőek a nevéhez amiből jó nagy halmot sikerült építenie és hogy nem volt még politikus aki ennyire nyilvánvalóan és kitartóan keltette a gyűlöletet, uszított egymás ellen embereket, aki ilyen nyíltan fenyegetett volna meg választókat, politikusokat, mégiamunkásokat, teljesen random embereket mint ő.

Bakker, a saját pártjának még mindig nincsen 50 tagja se!!! Milyen nemzetet épített ez a barom? Hogy nem a magyart, ez tuti. Az ukránt esetleg.

márc. 3. 19:40
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
#4 Te is vicecs vagy. Magyarázd már el kérlek hogy lehet úgy "ellopni egy országot" hogy az az ország most értékesebb, az állami vagyon sokkal több, mint előtte volt?
márc. 3. 19:41
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

6, MNB pénzek, Mészáros Lőrinc vagyona, Tiborcz István, Garancsi István, Csányi Sándor.

Szivesen.

márc. 3. 19:43
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Ja és kihagytam a magánnyugdijakat, a nemtom hányszáz milliárd közpénzt, ami ugye átvándoroltak alapitványokhoz, hogy Kósa Lajos kimondhassa a legendás, elvesztette közpénzjellegét örökzöldjét...

én azért vagyok mérges Magyar Péterre és azért nem hiszem egy qva szavát sem és nem bizok benne, mert ő ezt mind végignézte belülről.

márc. 3. 19:45
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

#8 Megint csak bedobálsz értelmetlenül ballibes propaganda hívószavakat, de valójában fogalmad sinbcsen róluk.

Semmit nem változtattál azon amit leírtam. Ma az ország értéke és avgyona sokkal nagyobb mint volt korábban. Hogy lehet szétlopni valamit ami UTÁNA többet ér és nagyobb a vagyona? Sehogy!

márc. 3. 19:54
 10/15 anonim ***** válasza:
27%

Úgy lehet szétlopni, hogy most biztos csak az értelmetlen propaganda fog belőlem beszélni, de a lényeg az, hogy olyan gyorsan lesz valaki az ország leggazdagabb embere, hogy az világrekorder, de közben a rábizott megbizásokat, semennyire sem tudja teljesiteni és összedől, amihez hozzányúl, kivéve az jachtot az Adrián. Itt gondolok, a használhatatlan Budapest-Belgrád vasútvonalra, a magyar vasúthálózatra, a magyar autópályákra, a magyar telekommunikációs szektorra, ahol rohamos minőségromlás történik minden alkalommal, mikor a NER bekebelezi.

Gondolok itt, az akksigyáraknak átjátszott magyar földekre. Gondolok itt egy szétvert országra.

Értelmetlen balliberális propagandista hozzászólását olvastad.

márc. 3. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!