Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lehet reális, hogy a...

Mennyire lehet reális, hogy a 2022-es választások óta 400-500 ezer fővel csökkent a fidesz szavazótábora?

Figyelt kérdés
márc. 3. 22:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
18%
Semennyire
márc. 3. 22:13
 2/31 anonim ***** válasza:
22%
Nem Csökken csak átcsoportosul a fidesz kettőbe
márc. 3. 22:15
 3/31 anonim ***** válasza:
13%
Semennyire, hiszen a 2024-es EP választáson többen szavaztak rájuk, mint bármelyik korábbi EP választáson. Tehát a támogatottságuk még 2024-ben is nőtt, de ha nem is nőtt, jobban tudtak mozgósítani mint korábban bármikor. Ha a Fidesz a szavazónak százezreit veszíti el, akkor annak 2024 után kellett történnie.
márc. 3. 22:18
 4/31 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem stagnál a fidesz szavazótábora. A kérdés az, hogy mennyi embert tud mozgósítani április 12-én. Pl édesanyám nem szavazptt már 10 éve, de most adómentessé vált és el akar menni a fideszre szavazni.

Én eddig osztva adtam le a szavazatomat, de most csak a fideszt fogom behúzni, ahol kell.

A munkahelyemen is inkább a fidesz erősödést véltem felfedezni a beszélgetésekben.

A fiatalok lázadoznak, ami érdekes, mert ők adómentesek. Nem tudják, milyen az, ha adózni kell. Ezen a jelenségen el vagyok képedve, a legnagyobb ostobaságnak tűnik, hogy a fidesz a fiatalokat támogatja, és nem azokat, akik hálásabbak lennének érte.

Ez persze vidék. Én vidéken fidesz erősödést látok. A vidékeken pedig máig többen élnek, mint Budapesten és ott van a fidesz szavazó bázisa. Azt szoktam nézegetni, hogy lehet, jó sokan voltak Magyar Péter országjárásán kint nála, de sokkal többen maradtak inkább otthon.

Én annyit tapasztaltam az interneten, hogy egyre agresszívebbek az ellenzékiek, itt is olyan kérdéseket tiltottak, amiket Magyarról tettem fel, de már Orbánról léteztek ugyanezek a kérdések és máig fent vannak.

Szerintem nem csökkent a fidesz támogatottsága túl nagy mértékben. Mondjuk a 2/3-ra nem látok esélyt, de így éreztem legutóbb is.

márc. 3. 22:24
 5/31 anonim ***** válasza:
68%
Most az utolsó négyéves vergődésük volt a leg kártékonyabb. ez a négy év sokakat elgondolkoztattak. Akinek van még józan esze a fideszben az biztos lepattan tőlük ez a mai fidesz már vállalhatatlan egy normális ember számára.
márc. 3. 22:27
 6/31 anonim ***** válasza:
62%
Ez csak annak kérdés, aki a négy évet propaganda mérgezés hatása alatt élte le. Háromezer hatszáz negyvet hét botrány a fidesz mérlege, legfrissebb Göd, Debrecen.
márc. 3. 22:28
 7/31 anonim ***** válasza:
56%
Konnyen lehet. Maga Orban Viktor is elismerte. A tisza mogott 3 millio ember all
márc. 3. 22:35
 8/31 anonim ***** válasza:
58%

Kivétel nélkül évek óta a fidesz ellen van mindenki az értelmiségi munkahelyeken ahol megfordultam. De a munkásosztályban se hiszem, hogy más lenne a megítélése.

Milyen telhetetlenek ezek a fiatalok ugye? Hogy nem egy gyárban akarnak életük végéig gürcölni, meg nem akarják eladósítani magukat egy lelakott lyukért... Ki érti ezt.

márc. 3. 22:54
 9/31 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen reális már csak azért is, mert 3 millióból volt hová lefogyni. De tegnap azt mondta Hann Endre bácsi, hogy a 2 millió szerinte egy elég jóindulatú becslés.
márc. 3. 22:54
 10/31 anonim ***** válasza:
56%

4! Te miről beszélsz? Adómentes fiatalok, akik lázadoznak?

Mi van?

Na segítek! A fiatalok nem adómentesek! 25 éves korig nincs nekik SZJA, de ez gyakorlatilag azt jelenti, hogykb. 40%-uk az, aki ebből pénzt is lát, a többi ugyanis ennyi idősen még tanul.

Továbbá kb. 40 éves kor alatt a Fidesz támogatottság mint olyan meg az egyharmadhoz sem volna elég, nem, hogy a kétharmadhoz! Konkretan 30 év alatt megszűnt a Fidesz! 30-40 között van meg ez a kb. 25%-os támogatottság.

Gyakorlatilag ez az MSZP út! Ha tetszik, ha nem! 2006-ban is nyert még az MSZP, se akkor is 20 fiatallal harom-négy szoci szimatizns volt csak.

Most ugyanitt tart a Fidesz...latod mi lett az MSZP-vel. Na az lesz a Fidesszel is.

márc. 3. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!