Miért szavaznék egy NER-ből is kiutált pökhendi,öntelt,nárcisztikus, populista, , ha ott van Dobrev Klára, aki nagymama, édesanya, üzletasszony, poliglott, jogász, közgazdász, egyetemi oktató?

válasza:De Ferkót elhagyta. Szegény Feri. :(
Tudnám mi lehetett az ok....

válasza:

válasza:Mert nézd meg mindkettő teljesítményét, aztán döntsd el, hogy neked Klára kell, meg vele Viktor, vagy mindkettő helyett Magyar Péter.
Elhiszem, hogy Klára szimpatikusabb, de a csomaggal jár egy hatalmi pozícióban maradt Orbán Viktor is. Így mi a sorrend?
Péter, vagy Viktor?

válasza:

válasza:1:
Nyilvános az ok, Gyurcsány egy fiatal DK-s beosztottját k.rogatta.

válasza:

válasza:

válasza:7:
Azon a vitán egyedül Fegyőr mondott a demagógián túl dolgokat, na jó, egy keveset MZP, és mégis ő kapta a legkevesebb szavazatott. MP-től sem hallottam még a demagógián túl semmit meg Orbántól sem, mégis népszerűek. A politikai kommunikáció ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Sok mindenen gondolkoztam már: nyomozó, színésznő, üzletasszony de valahogy nem tudom melyik áll hozzám a legközelebb. Úgyhogy más látásmóddal közelítem meg: melyik az a szakma amivel a legtöbbet keres az ember, akár egy hónapban milliókat is? Reális válaszokat kérek.
Többségben vannak a férfiak ezzel a dologgal, de nők esetében is van ilyen, hogy akarva akaratlanul is vonzódik egy 15-16 éves fiúhoz? Hány évesek vagytok?
Melyik az a film, amiben egy nő (azt hiszem szőkés, egyenes haja van) a főszereplő. Ha jól emlékszem egy sikeres (talán tv-s) üzletasszonyt játszik. A film vége az, hogy egy épületből kilépve (azt hiszem kórház) lelövik - ekkor egy fehér kosztümöt viselt -, mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!