Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszásként egyet értesz azzal...

Tiszásként egyet értesz azzal hogy Orbán után Magyart is elkell zavarni minél hamarabb?

Figyelt kérdés
márc. 8. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%

*el kell

Nem Tiszásként egyetértek.

márc. 8. 19:23
 2/24 anonim ***** válasza:
35%
Én szerintem megválasztani sem lenne szabad. Hozzáteszem gyorsan, hogy egyiket sem. Sem 0rbánt, sem Magyart.
márc. 8. 19:24
 3/24 A kérdező kommentje:

Bár csak lenne ilyen alternatívánk

márc. 8. 19:25
 4/24 anonim ***** válasza:
36%
Azért egy esélyt megérdemel, mielőtt elzavarnád? :D
márc. 8. 19:28
 5/24 A kérdező kommentje:

Nem, tiszta verseny körülmények között eszem ágában nem lenne megszavazni. A kényszer nagy úr, viszont miután kirakta a Fideszt ő is mehet amerre akar.

márc. 8. 19:29
 6/24 anonim ***** válasza:
27%
Miért kellene elzavarni? Na meg ki menne a helyére? DKlári?
márc. 8. 19:31
 7/24 anonim ***** válasza:
55%

6, bárki, akinek nincs köze a fideszhez és nem töltötte ott az előző 25 évét. bárki, aki nem fideszes és nem a NERből élt évekig.

Nem lesz jobb ez az ország jövőre semi, mert semmi erkölcs sem maradt már benne.

márc. 8. 19:33
 8/24 anonim ***** válasza:

5.

"miután kirakta a Fideszt ő is mehet amerre akar."

És miből gondolod hogy utána nem jöhet vissza a fidesz és nem nyerhet 2030-ban újra?

márc. 8. 19:33
 9/24 anonim ***** válasza:
35%
Ha nem számoltatja el Orbánék bagázást, akkor igen. De a fideszt ettől függetlenül örökre el kell felejteni.
márc. 8. 19:36
 10/24 A kérdező kommentje:

Ha a magyar társadalom az Orbáni hegemónia után se képes tanulni a saját hibáiból akkor mindegy hogy Tiszának vagy Fidesznek hívják a fejünkre nőtt autokrata kormánypártot. Ha a Tisza hosszútávra rendezkedik be és a legitimációja a Fidesz visszatérésével való riogatás lesz akkor konkrétan ugyan ott fogunk tartani mint most a Fidesszel akik Gyurcsánnyal riogattak.

márc. 8. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ha az az életcélom, hogy minél több pénzt kiszedjek a rendszerből minél kevesebb munkával ez mit jelent?

Valami életcélos videot láttam tik-tokon. Fontos tudni mi az ember életcélja. Ezen elgondolkodtam, pedig nem szoktam gondolkodni semmin. Buta vagyok. Az én életcélom az, hogy a minimalizmussommal ami az életfilozófiám minél több pénzt szedjek ki a rendszerből, közösből...

A magyar érdek azt kívánja, hogy az oroszok minél jobban verjék szét Ukrajnát, az ukrán hadsereget?

Sajnos már nem egyszer támadással fenyegettek meg minket az ukránok. Csak egy példa, a sok közül:

A Fidesznek miért éri meg minél több magyar embert magára haragítania?

Ha ellenzeki erővé válnának, akkor nem érzik, hogy ez majd árthat nekik?

Miért nem a budapesti agglomeráció minél jobb elkerülését fejlesztette a Fidesz a tranzit számára?

Miért az M1 6-sávosításával vezetnek még több forgalmat az M0-ra, ahelyett hogy az elkerülését építenék ki minél hamarabb a teljes Fejér és BKK megyei M8-cal; az M81-gyel (~M200). Vagy akár Pápa-Herend- Kecskemét összekötésével. Minden jobb annál, amit most...

Balmazújváros arra mutatott rá hogy minél magasabb a részvétel annál nagyobb esélye van a Tiszának?

Alig több mint a fele ment csak el választani és így is egy kis többséggel nyert a fidesz. Gondolom fideszesek mind elmentek szavazni, nem gondolnám hogy Pista bácsi vagy Marika néni otthon marad ha pártja indul a választáson, valamint a fidesznek fontos volt ez a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!