Egyszer még nagyon szégyellni fogják azok a celebek akik Orbán Viktor mögött jelenlétükkel támogatták a NER hazugságra mutyira alapuló elvtelen politikáját miután nyer a Tisza?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Van köztük, akiket konkrétan sajnálok. Szerencsétlen buta Curtis pl. a bátyjáért küzd, hogy ne kapjon jogerősen a gyilkossága miatt túl sokat. Szabó Zsófinak is van valami unokatestvére, aki többszáz milliós sikkasztásban érintett.
Ezek tényleg zsarolható emberek mind egy szálig, ezért adják az arcukat ehhez a mocsokhoz.
Gondolom fidderek nem írnak választ de idejönnek és durván leértékelik a válaszokat.
Buta kis bosszú?

válasza:#4
Biztos én vagyok "szívtelen és önző", de ha az unokatesóm többszáz milliót sikkasztott volna, nem tenném tönkre miatta a híremet örökre. Akkor ülje le szépen.
A gyilkos megint egy másik szint. Küzdjön csak "szegényért".

válasza:

válasza:

válasza:Ki volt az a barom, aki beadta a kampánystábnak, hogy ha Zalatnay imádkozik Orbánért, akkor az hoz egyetlen szavazatot is?!
Inkább visz: Isten haragja lesújt Orbánra, mert át akarta verni őt (is)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Már többször mondta meg bizonyította.
Csak a hatalom számit? A magyar nemzet már semmit se?
Ellenzékiként ha valakinek nem szimpi Magyar Péter, azt megértem, de ott vannak a kutyák, a 2RK (bár ők lehet nem indulnak). Miért tart ki még bárki a másik bűnbanda (a Fidesz mellett) mellett?
Tudom, átrajzolták a határokat, a számozás is más lesz, de a régi határok alapján..... Budapest 1: Csárdi Antal (anno LMP, már független) Budapest 4: Tordai Bence (anno Párbeszéd, már független) Budapest 8: Hadházy Ákos Budapest 11: Varjú László Budapest 12:...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!