Magyar Péter miért leplezi globalista irányultságát nemzeti zászlókkal és ruházattal?

válasza:

válasza:

válasza:Azért a "Tisza új himnuszával" csúnyán lebőgtek, az vicces volt :D
Amúgy miért? Azért, mert ugyanolyan képmutató szar, mint akármelyik másik politikusok. Se nem jobb, se nem rosszabb azoktól.

válasza:#1
Tévedsz. 2010 óta négy választáson szavaztam a Fideszre. Mindent elnéztem, de azt, hogy 2022-ben leplezetlenül beálltak Moszkva mögé, nem.
És most azok méltatják Putyint, akik 2008-2009-ben még tüntettek Gyurcsány alatt a látogatása ellen.
Én az maradtam, aki voltam. A Fidesz ment el mellőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen bárki aki fidesz közel volt és kilépett az már csak ilyen rossz ember lehet biztos vagyok benne hogyha esetleg Lázár János vagy Szijjártó Péter kilépni a fideszből, akkor az csak ilyen brüsszelista globalista lenne hirtelen
Magyar Péter előremenekülve, már az interjúban megmondta, hogy Orbán Anitát a gonoszok sorosista globalistának fogják beállítani a propagandában. De könyörgöm! Ha Orbán Anita egy Soros-szervezet azaz az ECFR és egy nyíltan globalista szervezet a GLOBSEC...
A jobboldalon rendre hivatkoznak a globalistákra, mint valami rossz emberek. Miközben a kormány kifejezetten globális válalatokat hív ide és pénzeli őket (Audi, BMW, Valeo, Flex, GE, BYD stb). Nem éppen az izóláción kellene dolgozni ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!