Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért leplezi...

Magyar Péter miért leplezi globalista irányultságát nemzeti zászlókkal és ruházattal?

Figyelt kérdés
márc. 17. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
Most ugyanazok éljeneznek a Tiszának, akik a magyarellenes Gyurcsánynak hurráztak még 3 éve!
márc. 17. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Azért, mert ez a globalista dolog csak a fideszesek zavart elméjében létezik. Egy hónap múlva eltakarítja az ország történelmének egyik legrosszabb kormányát.
márc. 17. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
11%

Azért a "Tisza új himnuszával" csúnyán lebőgtek, az vicces volt :D

Amúgy miért? Azért, mert ugyanolyan képmutató szar, mint akármelyik másik politikusok. Se nem jobb, se nem rosszabb azoktól.

márc. 17. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Tévedsz. 2010 óta négy választáson szavaztam a Fideszre. Mindent elnéztem, de azt, hogy 2022-ben leplezetlenül beálltak Moszkva mögé, nem.

És most azok méltatják Putyint, akik 2008-2009-ben még tüntettek Gyurcsány alatt a látogatása ellen.

Én az maradtam, aki voltam. A Fidesz ment el mellőlem.

márc. 18. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Tényleg aki kilép a fideszből és fidesz ellen van az csak brüsszelista, háború párti, globalista ember lehet, nem nevetséges ez már?

Egyszerűen bárki aki fidesz közel volt és kilépett az már csak ilyen rossz ember lehet biztos vagyok benne hogyha esetleg Lázár János vagy Szijjártó Péter kilépni a fideszből, akkor az csak ilyen brüsszelista globalista lenne hirtelen

Orbán Anitát a tiszás interjúban nemzeti hazafinak állította be Péter, miközben globalista szervezetek vezetőségi tagja?

Magyar Péter előremenekülve, már az interjúban megmondta, hogy Orbán Anitát a gonoszok sorosista globalistának fogják beállítani a propagandában. De könyörgöm! Ha Orbán Anita egy Soros-szervezet azaz az ECFR és egy nyíltan globalista szervezet a GLOBSEC...

A jobboldalon mi ez a globalista duma ? Miközben ők is globalisták ?

A jobboldalon rendre hivatkoznak a globalistákra, mint valami rossz emberek. Miközben a kormány kifejezetten globális válalatokat hív ide és pénzeli őket (Audi, BMW, Valeo, Flex, GE, BYD stb). Nem éppen az izóláción kellene dolgozni ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!