Ursula az EU pénzeket tényleg a migránsokhoz és az LMBTQ propagandához köti, tényleg mondott olyat hogy a Magyarország akkor kaphatja meg az EU pénzeket ha LMBTQ-t támogatja és beengedi a migránsokat?

válasza:

válasza:Hát ja.
Nekem ezért van elegem ezekből, mert csak ez a 2 dolog számít nekik. A LMBTQ meg a migráns.

válasza:

válasza:Igen, Bohár Dániel osztott meg erről egy kis videót.
Az elejèn Magyar Pèter látható, amint tagad.
Majd következik egy bevágás, ahol Ursula asszony kimondja kerek-perec, miről van szó:
Idèzem Ursula-t:
"20 milliárd eurót begyasztottunk. A befagyasztás oka: az LMBTIQ jogok, ès migráns jogok miatti aggodalmak. Ès befagyasztva is maradnak. Amíg Magyarország vègre nem hajtja a feltèteleinket.

válasza:#5
Èn figyelemmel követem azt is, amit a kormánypártiak mondanak, meg az ellenzèki (telex, 444 stb) sajtót is. A kettőt egymás mellè tève rakom össze azt, hogy mit gondolok.
A Fidesz nem jó kormány. Jó lenne leváltani, sok mindenben szerintem nincs igaza (pl. köztbiztonság), de EU ügyben úgy látszik, igazuk van.
Ettől persze mèg nem fogok rájuk szavazni.
Tehát ki szavaz a Tiszára?
- az, aki nem ismeri az EU politikai nèzeteit
- az, aki egyetèrt azokkal

válasza:"Bohár Dániel osztott meg erről egy kis videót."
Tehát hazugság.

válasza:#7
én ismerem az eu nézeteit és nem értek egyet vele, de mégis a fidesz ellen szavazok.. egyszerűen a kisebbik rosszat választva a hazámnak.

válasza:#8
A video egy kèsőbbi rèszèben Ursula saját szájából hallhatod, hogy mi a vèlemènye ebben a kèrdèsben. Ki is írtam a szövegènek magyar fordítását a #4-es kommentben, hogy mit mondott Ursula.
Sajnos nem hazugság. Pedig örülnèk annak, ha nem lenne igaz a dolog. De igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Ezt a képet sehol sem találom már, kivéve egy külföldi lapon: Persze amikor zsidó temetőt gyaláznak meg, arról a bizonyítékokat nem tüntetik el, ilyen cikket azonnal találni:
Azért még utáljátok egy picit az előbb említett csoportokat is?
Magyarul: migránsok, bevándorlók.
Mért van a médiában gyülölet keltő propaganda a migránsok ellen? Mért úszítsák a embereket arra hogy gyülöljék a migránsokat mért ijeszgetik azzal őket hogy lebontsák a kerítést és beengedik őket Magyarországra? Azért szegényeknek nagyon rossz kilátástalan a életük...
Nem számít az az ezer,akik itt maradtak a Győr-Vámosszabadi vonalon?Csak az az ezer számít,akiket betelepítenének?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!