válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nettó baromság.
Ha minden hónapban / évben kapsz egy fix összeget akkor az csak az első alkalommal eredményez növekedést, onnantól már benne van a rendszerben, hogy x forint ingyenpénz mellett stagnál a gazdaság.
Ha beindul a BMW, BYD, CATL akkor már az GDP növekedést fog eredményezni. Ha magasan marad a kőolaj ár az is olyasmi ami megint új lökést adhat a akkupiacnak.
Szóval én ha lesz, ha nem lesz kormányváltás arra számolok, hogy idén érdemben nem fog gyorsulni az EU-s pénzek megérkezése (lengyeleknél is eltarott egy ideig) de mégis lesz GDP növekedés.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szövegek tekintetében, a mesterséges intelligencia által kitalált dolgok, melyeknek semmi köze a valósághoz, melyekkel félrevezeti, megtéveszti az embereket. Képek, videók tekintetében a hamis látásmódot, a hazugságok alátámasztására alkalmas látványok, melyekkel...
Számít ez egyáltalán vagy a szakmai fejlődési lehetőség a fontos?
Mi értelme annak hogy UI 6 -om van újonnan, de már az UI7 rendszeren törik a fejüket?. Azt elismerem tényleg hogy az Android 6 és 7 verziók régiek, de az Android 13-14 korszerűek szerintem. Valahol csak lesz végállomas szerintem: A mobil eszközből ennyit éri meg...
És nem ugyanolyan helyzetekbe meg körülményekbe születik az ember újra és újra és újra? Hogy lehetséges a fejlődés? Hogy az ember képes túlnőni magán? Honnan lehet tudni? Mi bizonyítja?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!