Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Tavaszi szél vizet áraszt"...

"Tavaszi szél vizet áraszt" gyönyörű népdalt a Tisza tavaszi győzelmét prófétálta a zsarnok maffia ellen?

Figyelt kérdés
[link]
márc. 22. 12:39
 1/5 A kérdező kommentje:

Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom

Minden madár társat választ, virágom, virágom

Hát én immár kit válasszak, virágom, virágom

Te engemet, én tégedet, virágom, virágom

Zöld pántlika könnyű gúnya, virágom, virágom

Mert azt a szél könnyen fújja, virágom, virágom

De a fátyol nehéz gúnya, virágom, virágom

Mert azt a bú földig húzza, virágom, virágom

márc. 22. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Fogalmam sincsen hogy valami zsarnok maffiábval mikor és hogy került kapcsolatba a tisza, talán az ukrán vezetést érted rajta? Nem hiszem hogy nekik sokat mondana ez a dalszöveg vagy értenék egyáltalán.

De ez olyan akar lenni szerinted mint hogy mondjátok jó hangosan, hoyg Putyin egy beteg állat és attól majd jól abbahagyja a háborút és kivonul Ukrajnából?

márc. 22. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

Még prófétálta...

Azért mert a messiásotok erre vonult,az nem jelenti azt,hogy győzni is fog...

márc. 22. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Az ilyen kérdések bizonyítják, hogy tényleg szektások vagytok.
márc. 22. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy utálom hogy a Tisza, vagy most épp a Tavaszi szél politikai jelképpé váltak.. pont mint a Mi Hazánk.. annak a párnak sincs sok köze ahhoz amit én a hazámnak gondolok, mégis így hívják magukat.. ezeknek a dolgoknak össze kéne kötnie minket nem kéne megosztó díszletté silányítani őket egy kampány miatt..
márc. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Nyíregyházi fideszesek, mit szóltok, hogy nem a gyönyörű Szabó Tünde indul jövőre a választókerületben?

Polgári András, szakvizsgázott jogász, a Kormányhivatal vezetője lesz a jelölt. A kérdés leginkább csak a választókerületben élő fideszes érzelmű szavazóknak szól, de természetesen - szavazás nélkül - más is kifejtheti az álláspontját, milyen érzést váltott ki...

Nem kéne átnevezni a a magyargyűlölő Habsburg uralkodókról elnevezett kerületeket, városrészeket (pl:. Terézváros, Krisztinaváros, Józsefváros,...

Egyedül Erzsébetváros maradhatna, mert csak Erzsébet királyné tett jót nekünk az egész Habsburg családból...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!