Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszt propagáló celebek...

A fideszt propagáló celebek meg influenszerek akiket a kormány megvett, a fidesz bukása után azt mondják majd: Most mi van? Megbukott a fidesz nem? Az hogy én kerestem közben egy kis pénzt miért zavar titeket?

Figyelt kérdés
márc. 23. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze, ha valaki a fidesz mellett áll ki akkor azta kormány megvette, bezzeg ha a dk, a tisza vagy más mellett áll ki valaki az meg ingyen és bérmentve, csupa szívjoságból teszi?

Bármennyire is nehezen tudod ezt felfogni, a fidesz azért van 16 éve kormányon mert több ember van akik a fideszt akarták mint akik a neked tetszőket. A fideszt sokan kedvelik és nagyon sok híres, neves ember is van közöttük. Mivel azonnal ezt kapják a nyakukba a hozzád hasonlóktól ha kiállnak a fidesz mellett ezért nem teszi meg mindenki, nem kérnek az azonnali és éllandó mocskolódásaitokból. Ettél még nincsenek megvéve.

márc. 23. 13:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem tudjuk hogy mindenkinek fizetnek-e aki az arcát adja a fideszhez, de néhány influenszerről azért erősen érezhető. Ott van pl Young J Béci. Nem állítom hogy pénzt kapott de egy kiszivárgott facebook beszélgetésben (ahol annyira ostoba volt hogy képtelen felfogni amikor egy kamu dpk pártal beszélget) maga hozta szóba hogy főleg a "népszerűsítő munkáért" járó kifizetések késése miatt nyugtalanok az emberek, de ő majd megpróbal akkor beszélni a Vecsési polgármesterrel.

Akik influenszerekről meg te beszélsz őket nem a kormány tolja hanem youtube bevételekből tartják fennt a csatornáikat és senki nem várja el tőlük hogy kit kritizáljanak és mivel hanem a saját független véleményüket hallhatod.

Szóval nem, nem ugyanaz. A fidesz pont a hozzád hasonló embereket nézi a legnagyobb hülyének, csak nem fogod fel hogy nevetnek rajtad..

márc. 23. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Nem a rezsivédelem fenntartása mutatja meg igazán, hogy a kormány a családokat helyezi előtérbe?

Az energiaválság Európa-szerte súlyos áremelkedéseket hozott. Magyarországon a lakossági árak korlátozása csökkentette a terheket. Ez különösen az alacsonyabb jövedelmű családoknak jelentett segítséget. A kiszámíthatóság növeli a biztonságérzetet. Sok országban piaci...

Az egészségügyi helyzet 2010-hez képest rengeteget fejlődött? Jó az egészségügy Magyarországon?

Én fideszes vagyok és szerintem nagyon sokat tett a fidesz kormány Magyarországért bár az egészségügyben valóban nem vagyunk nagyhatalmak és inkább kórházakat kellett volna felújítani és építeni mint stadionokat de azért csak fejlődött azért az egészségügyi helyzet is...

Magyar Péterből lesz egyszer miniszterelnök?

Magyar Péter a Tisza párt elnöke 2026-ban miniszterelnök jelöltként indul a választásokon de úgysem fogja megnyerni. Legalábbis most még biztosan nem nyer és nem kerül kormányra. De a jövőben 4 év múlva vagy 8-12 év múlva vagy sok sok év múlva lesz belőle...

Mi a vèlemènyed azokról, akik azèrt szavaznak a Fidesznek, mert attól tartanak, hogy egy másik kormány rosszabb lenne?

Ezèrt inkább a Fideszre szavaznak, mondván, ezt a kormányt már ismerjük, megszoktuk.

Fideszesek mentek Iránba harcolni a Trump bácsi hív benneteket ?

A kormány megfontolja majd ha érkezik ilyen kérés. Ti is békepárti katonák lesztek mint az izraeli hadsereg ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!