Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem gyanús ez a Medián...

Csak nekem gyanús ez a Medián mérés?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy a Fidesz már csak puccsal tarthatná Magyar Pétert a hatalomtól, de a Mihazánk szavazóinak fele hogy röppent át a Tiszához??? Ezt mutatja a mérés.. Ez kicsit fura

márc. 25. 16:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Híres csalók
márc. 25. 16:09
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
Bizonytalan szavazók, dk-sok mehettek át a tiszához. Egy ilyen mérésben elég, ha kiábrándulnak a mihazánkból és fideszből, akkor is nő arányosan a tisza támogatottsága.
márc. 25. 16:10
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
Én mondtam hogy esni fog a mihazank az ehavi esemenyek utan. Februarban volt 5%. Azt hittem 4-re esnek, nem 3-ra.
márc. 25. 16:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Dehát csökkent a Fidesz és a Mihazánk is a multkori mérésüköz
márc. 25. 16:11
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Csak neked
márc. 25. 16:13
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Igy h kiderult, hogy a Mi Hazank koaliciora keszul a Fidesszel, csodalkozol? Magukat kopik szembe.
márc. 25. 16:14
 7/16 anonim ***** válasza:
21%

A baloldali kutatók Tisza,a jobboldali kutatók Fidesz győzelmet jeleznek előre,ilyen egyszerű.

A Medián mérése persze,hogy Tisza előnyt fog mutatni,az lenne fura ha mást mondanának...

márc. 25. 16:15
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
6 raadasul ez még a koalicios bejelentés előtti szám! Esni fog még 2%ra a mihazank
márc. 25. 16:16
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
#7 Nem zavar, hogy korábban mindig Fideszt jósoltak + ők voltak 22-ben a legpontosabbak?
márc. 25. 16:20
 10/16 anonim ***** válasza:
21%
6) Semmi ilyen nem derült ki. Toroczkai világosan megmondta többször hogy se a Tisza-val se a Fidesszel nem lèp koalìcióba. Egyes törvények külső megszavazásáról mind a két párttal hajlandó tárgyalni egyes feltételek teljesülése esetén
márc. 25. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péter miért nem fordult ki mikor meg láta a kábítószer gyanús anyagot?

Illetve a volt barátnőjével (Aki állítólag zsarolta is) miért ment be abba a szobába?

Ursula von derLeyen jól beszél magyarul?

Láttam videón hoyg beszélgettek telefonon Magyar Péterrel. Nem gyanús?

Valószínűleg Magyar Péter ott tényleg nem drogozott mert gyanús volt neki a sok idegen ember meg a helyzet és nem merte ott megtenni?

Hihetetlen magabiztossággal állította hogy drogozás ott nem történt ha mégis lenne róla felvétel akkor elég nagy bajban lenne tehát valószínűleg ezt tényleg igaz lehet hogy ott nem, mit gondoltok erről

Nem gyanús, hogy azok az országok, ahol az emberi jogok (munkavállalói, gyülekezési, egyneműek házassága és örökbefogadása, stb) minél jobban...

Véletlen, hogy a nyugati és skandináv országok (Finnország, Hollandia, Norvégia, Svédország, Dánia) objektíven a legmagasabb életszínvonalú országok, míg a balkáni s*gglyuk országok, mint Szlovákia, Bulgára, Magyarország a legpocsékabbak? Amíg Magyarországon 2000...

Azok a politikusok (illetve barátaik", akik gyanús úton gazdagodtak meg, nem félnek, hogy ha politikailag megbuknak, akkor börtönbe kerülnek?

Mármint sok esetben teljesen egyértelmű, hogy mi történik. És egy bukott választás után sokan lennének, akik börtönbe kerülhetnének. De milyen lehet így élni? Mármint pl egy sima bűnöző reménykedhet abban, hogy nem bukik le. De egy politikus tudja, hogy előbb-utóbb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!