Mi volt az a pont, amikor az átlagember szemében a fidesz, és különösen a vezetője, közellenséggé vált?

válasza:

válasza:Akkor még el tudták hitetni, hogy az egy istencsapása volt, nem ők csinálták.
De ma már a többség nem hisz el nekik semmit. Ez a fordulópont mikor, mivel történhetett?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem lehet olcsó mulatság egy olyan esztergát megvenni, fenntartani. De ilyenkor elfog egy rossz érzés, hogy gazdagnak tényleg születni kell. Helyszín: Gyöngyös, autóbuszállomás környéke, 24-es út. Az úton a színes csillogó hangoskodó pöffeszkedõ pesti motorosok...
Azt olvasom a "független" hirportálokban, hogy a szakélrtők szerint nem érezni semmit a gazdasági nüvekedésből. Állítólag legalább 2% az, amit már minden ember megérezne. Én pedagógus vagyok. Három év alatt ~120%-al növekedett a nettó bérem. Vettem is karácsonyra egy...
Tényleg annyira zavaró, ha akár 3+ ugyanolyan plakát van egymás mellett? Miért?
Nem feudális dolog ez nem is kicsit?
Tehát ott nincsen olyan, hogy pl., hogy van akinek kastélyai vannak, ileltve van olyan ember aki éellemet is nehezen tud vásárolni. Mert ha ott is ilyen lenne akkor azok a szép és márkás divatüzleteknek pl. Firenzében vagy Párizsban nem lenne vásárlóereje. Ami még...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!