Hogyan látjátok azt hogy a háborúellenes gyűléseken olyan "celebek" állnak a kormányzat mellett,mint Aurelio, Jaber, Hajdú Péter?
Figyelt kérdés
márc. 27. 12:27
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Bárkinek korpásodhat a haja ha elég pénzt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Ellenzékiként is mehetek a debreceni háborúellenes gyűlésre a szüleimmel?
Nem terveztem - mert bár nem szimpatizálok a Fidesz-szel (Tiszával meg fenntartásom van) - de félek hogy ellenzéki provokáció ne adj Isten merénylet éri őket ezért arra gondoltam én is regisztrálnék és mennék velük, hogy vigyázzak rájuk. Szerintetek van értelme? Jó...
Mire jók, ezek a Háborúellenes gyűlések?
Nincs és nem is lesz itt semmiféle háború, főleg nem Magyarországgal fog bárki is háborúzni, ez szimpla propaganda és félelemkeltés csak a Fidesz részéről...
Orbán a miskolci háborúellenes gyűlésen megnevezte hogy kik a barátaik. Miért hagyta ki a Mi Hazánkat a felsorolásból?
Feltűnően kerülte a szatelit kisöcsit. Ennyire fél tőlük?
Miskolcon ma OV háborúellenes gyűlést tart. Magyart is megint hogy-hogynem ott eszi a fene valamelyik kis mellékutcában?
Vagy ma csak a face-n fog kommentelni alá valamit?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!