0rbannak elgurult a gyógyszere?
Ahogy ordibál....
Meg az agyára ment már az ukranozas.... Amúgy szívesebben adnék valami hitelt Ukrajnának mint h ez a brom pohos azt is ellopja....

válasza:Pff, ez tragikus.
A kihallgató nyomozó próbálja a srác szájába adni a dolgokat, miközben halvány fogalma sincs arról, hogy működik a végponttól végpontig történő titkosítás, meg kb. az egész informatika. És a kiválósági központokról sincs fogalma.
Én 8 évig voltam informatikus egyetemen (nyilván előtte is csináltam ezt-azt), a végén oktattam is, és tőlünk is sokan kaptak felvételt valamilyen kiválósági központba. A kiválósági központok - többek közt - pont arról szólnak, hogy a tehetséges diákokat felkarolják, hogy azokból legyenek a jövő szakemberei.
Bár nem vagyok rendőr, de ez a kihallgatás ránézésre a szakmaiság semmilyen semmilyen jelét nem mutatja. Én azt látom, hogy egy totál fogalmatlan középkorú konteós faszi, aki valószínűleg egyáltalán nem az informatikához, és hackelést csak filmben látott, próbál nyomást gyakorolni egy fiatal informatikusra, aki - a videó alapján - ért is ahhoz, amit csinál. Egyébként ügyvéd sincs a srác mellett, pedig tudtommal kellene, hogy legyen, arról nem is beszélve, hogy folyamatban lévő nyomozásról nyilvánosságra hozni egy ilyen videót, az teljesen szembemegy minden eddigi hatósági gyakorlattal, de hát ilyen apróságokon már ki lepődik meg...
Közben fogom a fejem, hogy ha egy szakembert kérdeznek ki szakmai dolgokról, akkor miért nem lehet olyasvalakit odaültetni a nyomozó mellé, akkor legalább kicsit is képben van az informatikával...? Borzasztó, hogy ennyire amatőrök dolgoznak a titkosszolgálatnak.
Mutogatják a srácnak a Buddhát, és próbálják elérni, hogy a srác meglepődjön azon, hogy "jéééé ő brit-magyar kettős állampolgár (O.o)", a srác meg erre benyögi, hogy hát ezt tudtam róla :DDD
Ez mekkora égés a nyomozónak :D
Hogy segített Ukrajnának, arra azt mondom, ha ilyen komoly szakember lennék, mint ő, akkor lehet, hogy én is segítenék nekik. Én csak annyit csináltam, hogy az általam írt fizetős appokat, és a játékokban lévő mikrotranzakciós itemeket ingyen tettem elérhetővé az Ukránokak.
És én is használok Telegramot, én is használtam Matrixot, és használtam Signalt is (egy olyan emberrel beszélgettem rajta évekig, aki eléggé bántalmazó környezetben élt), és én is jártam olyan találkozókra, ahol "hasonszőrű" geekekkel futottam össze. Most is belegondolva, lehet, hogy én is kém vagyok...?
A második részben elmondja, hogy most már ő is gyanakszik arra, hogy beszerzés áldozata lett, és hogy járt Ukrajnában, mert a képzés feltétele volt az, hogy meg kellett látogatni (ugye alapvetően két ország közül lehetett választani, de a háború kitörése után kikötötték, hogy az egyik országnak kötelezően Ukrajnának kell lennie).
Összeségében ebből az egészből LEGFELJEBB azt lehet kihozni, hogy a srácot valamikor valóban megpróbálták becserkészni külföldi titkosszolgálatok, de azt, hogy kém lett volna, és akítvan kémkedett volna, azt egyáltalán nem.
És logikailag sem áll össze, hogy ukránok kémet küldenek ahhoz a Tisza párthoz, amit eleve ukránok hoztak létre, és ukránok pénzelik...? Ennek semmi értelme.
De vesd össze ezt azzal, hogy Szíjjártó élőben közvetít az EP-ben két ülés közti szünetben... na akkor ki is a kém?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most dörzsölhetik az európaiak a tenyerüket mert Donald Trump gyakorlatilag embargó szintű vámmal sújtotta a Svájcból érkező gyógyszer termékeket az Egyesült Államokba. Ami nekünk azért lehetne jó mert akkor kénytelen lesz Svájc más piacokat keresni és olcsóbban adni...
Az Ozempic nagyon hatékony fogyasztó gyógyszer.Jó lenne ha a háziorvos felírhatná, mint a Cataflant.
Hogy kiakadt már és magyarázkodik a gépről, az útról és a kamu munkáról...
Ez nektek egy működő, élhető ország?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!