Elkezdtem komolyan félni a Fidesztõl, nagyon ijesztõek, szerintetek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ijesztő és undorító.
De nem szabad félni tőle.
Ez már csak a végjáték, haláltánc, utolsó kapálódzás.
Kapcsolódó kérdések:
Több cikket olvastam és elkezdtem félni. A fiam 6 éves, most derült ki az autizmus. Régebben harapott, köpött, ütött. De már 2 éve tündér, max. hangoskodik.
Pattanásig feszült a helyzet miután Markon beszólt, hogy a franciák sereget vezényelnek Ukrajnába, mert ott elfogyott az ember. Lesz világháború?
Az ő lakásában maradt a kutya, én jöttem ide. Ismerem a kutyát, nagyon jól megvoltunk mindig, de ahogy úgy léptem be ide, hogy nincs itt a gazdája egyből elkezdtem félni tőle. Talán az volt bennem, hogy nem fog tetszeni neki, hogy a gazdi nélkül vagyok ebben a...
Nemrég dobta fel a Facebook ezt a videót, a nőnek egy pókot találtak a fülében, és mielőtt kiderült volna a probléma, recsegő hangokat hallott.
Egyre több közösségi oldalon terjed a híre. A The Guardian írta meg, hogy néhány amerikai kongresszusi képviselő már látta azt a bizonyos titkos jelentést* – amit június 25-ig nyilvánosságra kell hozni –, és nagyon nem örülnek a tartalmának, ugyanis nem sikerült...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!