Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elkezdtem komolyan félni a...

Elkezdtem komolyan félni a Fidesztõl, nagyon ijesztõek, szerintetek?

Figyelt kérdés

márc. 29. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem elkezdtél komolyan félni a Fidesztõl.
márc. 29. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
márc. 29. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
Vigyáz mert PetiKÉM lehallgat.
márc. 29. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Tekintve hogy orbán rászolgált arra hogy féljen az ukránoktól, így páncélozott autóban mer utazni, de ezt csak magának köszönheti. A nagy béketeremtő :D
márc. 29. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A paranoiás őrült Viktátorunk ijesztő...nincs ebben semmi meglepő,36 éve ilyen. Lehet, hogy valakinek csak most tűnt fel?
márc. 29. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ijesztő és undorító.

De nem szabad félni tőle.

Ez már csak a végjáték, haláltánc, utolsó kapálódzás.

márc. 30. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Akiknek van nagyobb autista gyereke, igaz, hogy kamaszkorban agresszívek lesznek?

Több cikket olvastam és elkezdtem félni. A fiam 6 éves, most derült ki az autizmus. Régebben harapott, köpött, ütött. De már 2 éve tündér, max. hangoskodik.

Putyin elkezdte mozgatni nukleáris rakétáit. Kell-e félni jelentős atomháborútól?

Pattanásig feszült a helyzet miután Markon beszólt, hogy a franciák sereget vezényelnek Ukrajnába, mert ott elfogyott az ember. Lesz világháború?

Rokonom kutyájára vigyázok és elkezdtem félni tőle. Van rá okom? Hogy nyugodjak meg?

Az ő lakásában maradt a kutya, én jöttem ide. Ismerem a kutyát, nagyon jól megvoltunk mindig, de ahogy úgy léptem be ide, hogy nincs itt a gazdája egyből elkezdtem félni tőle. Talán az volt bennem, hogy nem fog tetszeni neki, hogy a gazdi nélkül vagyok ebben a...

Az normális, hogy miután megnéztem ezt a videót, elkezdtem félni?

Nemrég dobta fel a Facebook ezt a videót, a nőnek egy pókot találtak a fülében, és mielőtt kiderült volna a probléma, recsegő hangokat hallott.

Az amerikai politikusok már elkezdtek félni, akik látták a jelentést. Lesz ebből valami világraszóló?

Egyre több közösségi oldalon terjed a híre. A The Guardian írta meg, hogy néhány amerikai kongresszusi képviselő már látta azt a bizonyos titkos jelentést* – amit június 25-ig nyilvánosságra kell hozni –, és nagyon nem örülnek a tartalmának, ugyanis nem sikerült...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!