Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nekted nem gyanús hogy a...

Nekted nem gyanús hogy a Tisza párt népszerűsége ilyen gyorsan növekedik?

Figyelt kérdés
márc. 30. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Múlt héten jött ki a Szavazat ára, meg, hogy a titkosszolgálat próáblja bedönteni az ellenzéket. Valahogy, fent kell tartani a reményét annak, hogy, de, hát azért mi még "demokrácia" vagyunk.
márc. 30. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha annak ellenére nyer a fidesz, hogy már mindenki, aki nem M1 birokban él tud a mocskos ügyeiről, akkor kb keresztet vethetünk az országra..
márc. 30. 08:49
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Ennyire tragikus a helyzet?
márc. 30. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

ezt a videót tegnap láttam, van benne pár hülyeség is, de alapjában véve jól rávilágít, hogy mi folyik itt nálunk:

www.youtube.com/watch?v=LBQHRdvSUkY&t=67s

márc. 30. 09:05
 5/7 XXXBalazs ***** válasza:
84%

Nem, miért lenne az?

A 2022-es vereség a legtöbbek számára nyilvánvalóvá tette, hogy az akkori ellenzéki pártokkal az életben soha nem fogunk választást nyerni. A kiábrándult ellenzéki szavazók ki voltak éhezve _egy_ olyan pártra, amelyik nem totál tehetségtelenek gyülekezete, és nem szerepelt le a korábbi választásokon. Ilyen környezetben azért nincs annyira nehéz dolga egy pártnak.

És akkor jött Magyar Péter, pont a két választás félidejében, épp akkor, amikor a Fidesz épp a pedofilbotrányban fetrengett.

Magyar Péter egy intelligens ember, nem a semmiből jött (van politikai előélete), és az, hogy fideszes volt, sokak számára azt jelentette, hogy vannak belső információi, kapcsolatai, amikkel komolyan tud ártani a Fidesznek (mások számára viszont pont azért antipatikus, mert NER-es volt). És baromi jól kommunikál, ez nagyon fontos.

Ezek alapján szerintem nem túlságosan meglepő az, hogy a Tisza nagyon gyorsan ért el nagy sikereket.

márc. 30. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a gyanús ami nem gyanús.
márc. 30. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:
De mégis mit értesz azalatt, hogy gyanús? A jóérzésű emberek már legalább 10 éve meg akarnak szabadulni a fidesztől, csak nem volt kire szavazni, mert szét volt darabolva az ellenzék és nagyon bénán is tolták.
márc. 30. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Csak nekem gyanús ez a Medián mérés?

Én értem, hogy gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy a Fidesz már csak puccsal tarthatná Magyar Pétert a hatalomtól, de a Mihazánk szavazóinak fele hogy röppent át a Tiszához??? Ezt mutatja a mérés.. Ez kicsit fura

Magyar Péter miért nem fordult ki mikor meg láta a kábítószer gyanús anyagot?

Illetve a volt barátnőjével (Aki állítólag zsarolta is) miért ment be abba a szobába?

Ursula von derLeyen jól beszél magyarul?

Láttam videón hoyg beszélgettek telefonon Magyar Péterrel. Nem gyanús?

Valószínűleg Magyar Péter ott tényleg nem drogozott mert gyanús volt neki a sok idegen ember meg a helyzet és nem merte ott megtenni?

Hihetetlen magabiztossággal állította hogy drogozás ott nem történt ha mégis lenne róla felvétel akkor elég nagy bajban lenne tehát valószínűleg ezt tényleg igaz lehet hogy ott nem, mit gondoltok erről

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!