Amíg az EU és a NATO része vagyunk, nem nyugatra kellene hogy tartsunk?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:22-23:
A múltban ugyanúgy jöttek a Habsburgok és a Nyugat fegyverrel felénk mint az orszok. Jelenleg egyik sem támad fegyverrel minket, ellenben Ukrajnában rendszeresek voltak és a mai napig is rendszeresek a magyar kissebbség elleni atrocitások, csak úgy mint az orosz kissebbség elleniek, emiatt ebben az ügyben Oroszországot Ukrajna természetes szövetségesünké tette. Nem mi döntöttünk így, az ukrán vezetés hozta ezt össze.
A Putyin vezette Oroszoszág minden Magyarországgal szemben vállalt szerződéses kötelezettségét mindig teljesíette. Ellenben az EU mondvacsinált okokra hivatkozva nem küldi a kohéziós pénzeket és a covid hitelt amit egyformán törlesztünk és amiért ugyanúgy felelünk akkor is ha nem jön meg a hitelösszeg. Ezzel minden egyes magyar embert átvert és átver a mai napig.
Ezen túl Oroszország nem szabja meg nekünk, mit honnét vásárolhatunk. Oroszországot sosem zavarta, hogy vettünk földgázt és kőolajat máshonnét, ellenben az EU-val amelyik nem csak azt akarja megmondani, mit honnét vásároljunk, vagy hogy milyen külföldi állampolgárokat fogadjunk be a saját országunkba, hanem azt is, hogy ki kivel házasodhasson és hogy az emberek milyen szexuális irányultságot tekinthetnek egyenrangúnak.
Ha a puszta tényekhez ragaszkodunk, akkor Magyarországgal szemben EU viselkedése sokkal diktatórikusabb mint Oroszországé, sokkal több intézkedést akar ráerőszakolni a magyarokra, mint Oroszország.

válasza:07:13
Nem volt még szerencsém az illetőt megismerni? Ki az?

válasza:Privátba ugassatok egymásnak, ne ide piszkítsatok mint a kölyökkutya.
#24 Erre biztos nem fog jönni válasz.
Én megmondom neked mi az utolsó pálya boss fight: mindent be kell venni ami a franc makarónitól jön meg a trampli juhászéjtől mert ők a trianonista atomhatalmak meg a demográfiai túlsúly.
Aztán elárasztanak a saját gyarmatosító bűneikből nyakukra nőtt titkosrabszolgákkal, akik kígyót békát köpnek rád, hogy legyen kifogásuk figyelni meg hallgatni.
További kérdések:
Mi volt a gond a személyével? Mindig korrekten nyilatkozott a TV-ben és akárhány előadását láttam az mindig érdekes és hasznos volt. Politikai visszaéléssel sosem hozták kapcsolatba a személyét, eleve nem is foglalt állást politikai ügyekben. Azt tudom, hogy nem ő maga...
Végignézett ezen a tömegen? Nagyon rémisztőek, én a helyében azonnal lemondanék.
Igazából szerintem ha a Fidesz kormányokat nézzük akkor ez így ebben a formában nem állja meg szerintem a helyét, hogy kollektíven rossznak kiáltjuk ki az elmúlt 16 évét. A legutolsó a mosatani 2022-2026-os soha nem látott brutális inflációval fűszerezett kormányzása...
A 2030-as VB-n ott lesznek a magyarok?
Nem értem, hogy miért kell rókákat megmenteni, a vidéken élőknek rohadt nagy kárt okoznak. Szerintem ezt azok írják csak alá, akiknek életükben nem volt közük a vidékhez, csak a panel 6-ikról okoskodnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!