Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amíg az EU és a NATO része...

Amíg az EU és a NATO része vagyunk, nem nyugatra kellene hogy tartsunk?

Figyelt kérdés
Vagy a fideszesek kilépnének ezekből a szövetségekből és nyíltan a balkánt és Oroszország (valódi diktatúra) részévé akarnának válni?

márc. 30. 14:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
egy Magyarország tagja az Európai Unió-nak és a NATO-nak ez alapvetően meghatározza az ország mozgásterét A nyugatra tartás ebből a szempontból adot a kérdés inkább az, hogy ezen belül milyen önálló politikát folytatukn ketto A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség hivatalos álláspontja nem a kilépés ezekből a szövetségekből, hanem az, hogy Magyarország saját érdekeit hangsúlyosabban képviselje még szövetségesi kereteken belül is. Ez sokszor konfliktushoz vezet, de nem azonos a kilépési szándékkal.3 Az, hogy valaki kapcsolatokat tart fenn például oroszország-gal vagy a Balkánnal, nem feltétlenül jelenti azt, hogy oda akar tartozni. A külpolitika gyakran többirányú: szövetségi tagság mellett is lehet pragmatikus kapcsolatokat építeni vita inkább arról szól, hogy ez hol van egyensúlyba.
ápr. 9. 22:12
 22/26 anonim ***** válasza:
20 putyintroll a nyugat vagy a habsburgok nem jönnek fegyverrel felénk, a státus quot felrúgva, ha ezt nem érted akkor segítsen rajtad Putyin! Persze érted te ezt csak hát sehonnai bitangok példánya vagy .
ápr. 10. 07:12
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
21: süketelés, mentegetőzés, Bülbülke elméleti szakértése .
ápr. 10. 07:13
 24/26 anonim ***** válasza:

22-23:

A múltban ugyanúgy jöttek a Habsburgok és a Nyugat fegyverrel felénk mint az orszok. Jelenleg egyik sem támad fegyverrel minket, ellenben Ukrajnában rendszeresek voltak és a mai napig is rendszeresek a magyar kissebbség elleni atrocitások, csak úgy mint az orosz kissebbség elleniek, emiatt ebben az ügyben Oroszországot Ukrajna természetes szövetségesünké tette. Nem mi döntöttünk így, az ukrán vezetés hozta ezt össze.

A Putyin vezette Oroszoszág minden Magyarországgal szemben vállalt szerződéses kötelezettségét mindig teljesíette. Ellenben az EU mondvacsinált okokra hivatkozva nem küldi a kohéziós pénzeket és a covid hitelt amit egyformán törlesztünk és amiért ugyanúgy felelünk akkor is ha nem jön meg a hitelösszeg. Ezzel minden egyes magyar embert átvert és átver a mai napig.

Ezen túl Oroszország nem szabja meg nekünk, mit honnét vásárolhatunk. Oroszországot sosem zavarta, hogy vettünk földgázt és kőolajat máshonnét, ellenben az EU-val amelyik nem csak azt akarja megmondani, mit honnét vásároljunk, vagy hogy milyen külföldi állampolgárokat fogadjunk be a saját országunkba, hanem azt is, hogy ki kivel házasodhasson és hogy az emberek milyen szexuális irányultságot tekinthetnek egyenrangúnak.

Ha a puszta tényekhez ragaszkodunk, akkor Magyarországgal szemben EU viselkedése sokkal diktatórikusabb mint Oroszországé, sokkal több intézkedést akar ráerőszakolni a magyarokra, mint Oroszország.

ápr. 10. 09:33
 25/26 anonim ***** válasza:

07:13

Nem volt még szerencsém az illetőt megismerni? Ki az?

ápr. 10. 14:28
 26/26 anonim ***** válasza:

Privátba ugassatok egymásnak, ne ide piszkítsatok mint a kölyökkutya.

#24 Erre biztos nem fog jönni válasz.

Én megmondom neked mi az utolsó pálya boss fight: mindent be kell venni ami a franc makarónitól jön meg a trampli juhászéjtől mert ők a trianonista atomhatalmak meg a demográfiai túlsúly.

Aztán elárasztanak a saját gyarmatosító bűneikből nyakukra nőtt titkosrabszolgákkal, akik kígyót békát köpnek rád, hogy legyen kifogásuk figyelni meg hallgatni.

ápr. 10. 18:00
1 2 3

További kérdések:

Miért váltották le Győrfi Pál-t?

Mi volt a gond a személyével? Mindig korrekten nyilatkozott a TV-ben és akárhány előadását láttam az mindig érdekes és hasznos volt. Politikai visszaéléssel sosem hozták kapcsolatba a személyét, eleve nem is foglalt állást politikai ügyekben. Azt tudom, hogy nem ő maga...

Magyar Péter nem retteg egy újabb 2006-os forradalomtól?

Végignézett ezen a tömegen? Nagyon rémisztőek, én a helyében azonnal lemondanék.

A Fidesz esetében miért 16 éveznek a közbeszédben mikor igazából a 2022-2026-os kormányzása volt csak rossz és igazából emiatt is nyert ekkora fölénnyel a Tisza?

Igazából szerintem ha a Fidesz kormányokat nézzük akkor ez így ebben a formában nem állja meg szerintem a helyét, hogy kollektíven rossznak kiáltjuk ki az elmúlt 16 évét. A legutolsó a mosatani 2022-2026-os soha nem látott brutális inflációval fűszerezett kormányzása...

Ezt a kotorékozás elleni petíciót átgondolták?

Nem értem, hogy miért kell rókákat megmenteni, a vidéken élőknek rohadt nagy kárt okoznak. Szerintem ezt azok írják csak alá, akiknek életükben nem volt közük a vidékhez, csak a panel 6-ikról okoskodnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!