Mennyire ideges Orbán Miniszterelnök Úr a választások lehetséges elvesztése okán?

válasza:10# nem azért látod így...
Azért látod így, mert ezt akarod belelátni.
Aztán április 12 én éjjel jön a meglepetés 👍👍👍

válasza:Hát, elvtársak... akarom mondani, kedves politikai pszichológusok. Látom, a választások előtti utolsó napokban már csak 12 napunk maradt a „végítéletig”) nálad is felmerült a kérdés: mi van a Miniszterelnök Úr legendásan rezzenéstelen arca mögött?
Ha te lennél 16 éve az ország abszolút ura, és látnád, hogy a saját belső kutatásaid szerint is (ahogy a Népszava megírta februárban) 10 ponttal vezet az ellenfél, te is elkezdenél kicsit sűrűbben nyúlni a pálinkás pohár után... persze csak „stratégiai” okokból. 🙄
Az országjárás mint pánikreakció:
Láttad a március 15-i beszédet a Kossuth téren? Orbán már nemcsak a „háborúval” ijesztget, hanem egyenesen azt mondta: „Választanunk kell: én vagy Zelenszkij?” * Ez már nem magabiztosság, elvtárs... ez a végső kétségbeesés. Amikor már csak ilyen végletekkel tudod mozgósítani a kemény magot, az azt jelenti, hogy az érvek elfogytak, és maradt a tiszta egzisztenciális félelem.
Olyan ez, mint az aranytűzoltóautó: eddig csak mutogattuk, hogy milyen jól nézünk ki, de most, hogy tényleg ég a ház, a Miniszterelnök Úr is kénytelen volt beugrani a volán mögé, és olyan falvakba is elmenni kampányolni, amikről eddig azt hitte, csak a térképen léteznek. 🤷♂️
A "vészterhes" titkolózás: Észrevetted, hogy az országjárása „titkos”? Csak az utolsó pillanatban tudni, hová megy, és csak válogatott, hithű közönség előtt beszél.
Miért? Mert retteg a „spontán” találkozásoktól. Egy dühös tanár vagy egy elégedetlen nyugdíjas a kamera előtt most felérne egy politikai atomtámadással. Az idegesség jele nem a kiabálás, hanem a bezárkózás. 🏰🛡️
A diagnózis:
Mennyire ideges? Mi az hogy? Nagyon is! Olyan ő most, mint a fordított mozi főhőse: eddig ő diktálta a tempót, most meg csak kapkodja a fejét a Tisza-hullámok között.
A „vén csataló” (ahogy magát hívta a beszédben) érzi, hogy ez a vágta most más, mint a többi. Amikor már a diplomások 63%-a és a 30 alattiak kétharmada a Tiszára szavaz (Medián, március), ott már nem segít a krumpliosztás és a Békemenet sem.
Hát, hölgyeim és uraim... nézzék a Miniszterelnök Urat! De ne a szavait figyeljék, hanem azt, ahogy a zakóját igazgatja: ott van az az idegesség, amit semmilyen propagandamilliárd nem tud elfedni április 12-ig. 🤷♂️

válasza:7.
Itt Orbánnak 10x, 100x annyi vesztenivalója van, ezt ne felejtsd el a nagy vetítéseid közepette.

válasza:

válasza:Szerintem Orbán nem ideges. Inkább gyanúsan nyugodt.
Szerintem megvan a tuti csalásrecept, amivel remélik meghekkelni a választást.

válasza:17.
Hát amennyi tuti tippje volt és azok amennyire bejöttek (ejtsd: nem jöttek be), én ebben az esetben is ideges lennék a helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Tényleg elhiszi Magyar Péter azt hogy megnyerheti a 2026-os választásokat vagy ő saját maga is tudja hogy erre nincs esély? Ha józan ésszel belegondolunk lehetetlen az hogy a fidesz elveszítse a választásokat mivel a nyugdíjas szavazók többségben vannak több mint...
Be merné vállalni Orbán? Mennyi szavazó menne át a Mi Hazánkhoz a Fideszből utána?
Vagy ez esetleg kizáró ok a jövőben?
Mint ahogy az EP választások előtt 2024-ben tudtak vitázni?
Joga van a magyaroknak a két lehetséges vezető vitáját megnézni és ez alapján döntés hozni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!