A fideszesek agyáig eljut az a tény hogy trump miatt alakult ki a jelenlegi és jövőbeli energia válsága ami akár romba döntheti Magyarországot sőt akár Európát is?

válasza:

válasza:#11
Kérdező, bármit is írnánk, ha te azt elhinnéd vagy el tudnád hinni, már az is elég bizonyíték volna arra, hogy nem az az igazság.
Ilyen RTL-es, műtrágya árak-os, pártpolitikás szinten vajon mi lehet az igazság? Én már több mint 20 éve foglalkozok a témával, de őszintén szólva ezt nem tudom, mert nem gondolkoztam még rajta.
#13 aha hát ez elég konkrét válasz a kérdésemre...
Meggyőztél...
Kapcsolódó kérdések:
És itt a szeméttelepet nem átvitt értelemben gondolom.
Már lassan hatodik éve élek külföldön és nem igazán vagyok tisztában a magyarországi viszonyokkal. Hogyan áll jeleneg az ország? Van valamilyen szintű fejlődés, vagy pedig tényleg annyira pusztulat mint amilyennek a családom állitja be az országot? Olvastam az...
A nèmet sztárújságíró szerint:"Alig lehet már elviselni azt a nyomást, amivel naponta elárasztanak bennünket – a nyelvi gender-abszurditásoktól kezdve a minden második esti sorozatban felbukkanó queer élettársi kapcsolatokig.” Mindezt vessük össze Magyar Pèter...
Azt látom hogy Edgars Rinkēvičs a köztársasági elnök, Evika Siliņa pedig a miniszterelnök. De milyenek? Mit lehet tudni róluk? Aki ismeri az ottani belpolitikát, mit gondoltok róluk?
Fidesznél már pipa a 106 egyéni jelölt, Mi Hazánknál szintén, DK dettó, a Tisza ellenben sehol. Kérem szépen, akkor most MP-nek nincsen terve/karizmája, vagy a platót lopták ki alóla...?🙃🫠
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!