Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek agyáig eljut az...

A fideszesek agyáig eljut az a tény hogy trump miatt alakult ki a jelenlegi és jövőbeli energia válsága ami akár romba döntheti Magyarországot sőt akár Európát is?

Figyelt kérdés

ápr. 2. 15:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 ok kérlek akkor írd meg mi az igazság az Iráni háborúval kapcsolatban vagy akár az ukrán háborúval kapcsolatban , csak hogy a kérdésben szereplő kőolaj árnál maradjunk
ápr. 15. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
A magyarokban elég nagy részében mindig is volt egyfajta USA-ellenesség, de ez csak fokozódott, amikor elkezdte bombázni Iránt, és még jobban fokozódott, amikor ezzel az egésszel nem ért el semmit. Ezek után Vance látogatása és Trump kérése a magyar választók felé, hogy Orbánt támogassák, többet ártott a Fidesznek, mint használt.
ápr. 15. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, bármit is írnánk, ha te azt elhinnéd vagy el tudnád hinni, már az is elég bizonyíték volna arra, hogy nem az az igazság.

Ilyen RTL-es, műtrágya árak-os, pártpolitikás szinten vajon mi lehet az igazság? Én már több mint 20 éve foglalkozok a témával, de őszintén szólva ezt nem tudom, mert nem gondolkoztam még rajta.

ápr. 15. 11:50
 14/14 A kérdező kommentje:

#13 aha hát ez elég konkrét válasz a kérdésemre...

Meggyőztél...

ápr. 15. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Milyen a jelenlegi magyar valóság?

Már lassan hatodik éve élek külföldön és nem igazán vagyok tisztában a magyarországi viszonyokkal. Hogyan áll jeleneg az ország? Van valamilyen szintű fejlődés, vagy pedig tényleg annyira pusztulat mint amilyennek a családom állitja be az országot? Olvastam az...

Nèmetország jelenlegi állapota jól mutatja, hogyan nèzne ki Magyar Pèter Birodalma, ha sikerülne azt Magyarországon felállítani?

A nèmet sztárújságíró szerint:"Alig lehet már elviselni azt a nyomást, amivel naponta elárasztanak bennünket – a nyelvi gender-abszurditásoktól kezdve a minden második esti sorozatban felbukkanó queer élettársi kapcsolatokig.” Mindezt vessük össze Magyar Pèter...

Lettországban milyen a jelenlegi vezetés? Mennyire népszerű?

Azt látom hogy Edgars Rinkēvičs a köztársasági elnök, Evika Siliņa pedig a miniszterelnök. De milyenek? Mit lehet tudni róluk? Aki ismeri az ottani belpolitikát, mit gondoltok róluk?

Ha a Tisza a jelenlegi legerősebb párt Magyarországon, akkor hol vannak a Magyar Péter által már sokadszorra megígért jelöltek?

Fidesznél már pipa a 106 egyéni jelölt, Mi Hazánknál szintén, DK dettó, a Tisza ellenben sehol. Kérem szépen, akkor most MP-nek nincsen terve/karizmája, vagy a platót lopták ki alóla...?🙃🫠

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!