A miniszterelnököt a parlament választja. Hiába nyer a Tisza, ha a Fidesz és a Mi Hazánk együtt többsége kerül. Április 12-én listán és egyéniben kire fogsz szavazni és miért?

válasza:

válasza:11.
Én is láttam a videóikat, valóban jó, amit csinálnak. Csak az a baj, hogyha elhagyják a terepet, és visszaköltözik a tulajdonos a házába/lakásába, akkor akár pokollá is tehetik az életét a korábbi illegális lakásfoglalók, meg a pereputtyuk.
És akkor már nem védi meg senki.

válasza:

válasza:ápr. 6. 14:31
Végül MKKP lett.
A DK-ról lemondtam tekintettek a múltjukra, az MKKP programja meg nem annyira vállalhatatlan, hogy ne tudjak beállni mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Biztos sokszor élvezhetjük majd Péter jó szónoki képességeit és biztos gyakran leoltja a Fideszt és Orbánt is aki ellenzékben ül majd. Fordul a kocka. Orbán ebbe nem fog beleõrülni, illetve hogy viseli majd? Kinevették, minden módon megpróbálták tönkretenni...
Csak mert ha a Tisza Párt nyerne és többséget szerezne a parlamentben, akkor ők jelölhetnek miniszterelnököt. A jelölt lehet Magyar Péter ha a párt őt jelöli, és a parlamenti többség meg is szavazza. De az is lehet, hogy a párt más személyt jelöl, vagy koalíciós...
Elég szoros választási eredmény várható jelen állás szerint és könnyen lehet, hogy a TISZA és a Fidesz-KDNP sem szerez abszolút többséget. Szerintem kizárt, hogy a TISZA párt képviselői átszavaznak majd Orbán Viktorra vagy a Fidesz képviselői Magyar Péterre...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!