Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Stabil kétharmadot jósol a...

Stabil kétharmadot jósol a Medián a Tiszának, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]

ápr. 8. 13:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Úgy legyen!
ápr. 8. 13:12
 2/24 anonim ***** válasza:
79%
legyen így!
ápr. 8. 13:14
 3/24 anonim ***** válasza:
75%
ámen
ápr. 8. 13:15
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
Ki tudnék egyezni egy ilyen eredménnyel, bízom benne, hogy meglesz.
ápr. 8. 13:16
 5/24 anonim ***** válasza:
71%
Remélem így lesz.
ápr. 8. 13:17
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

Én már csak ilyen vagyok! A Fidesznél is óvatosságra intettem mindenkit.

Most is azt teszem.

Jobb lenne ha két demokratikus párt szerezne 2/3-ot.

Sajnos a Fidder rendszerében ez nagyon nehezen kivitelezhető.

És akármilyen abszurd még most sem lehet biztos a Tisza a győzelmében sem.

Így én demokratizálnám az országot 2 év alatt a Tisza nevében 2/3-dal és új alkotmánnyal és választási rendszerrel új választásokat írnék ki.

ápr. 8. 13:19
 7/24 anonim ***** válasza:
66%
Bízzunk benne,igazi változás csak így lehet.Orbán embereit el kell távolítani.Elszámoltatás stb...
ápr. 8. 13:37
 8/24 anonim ***** válasza:
24%
Esélyük sincs nyerni. A sötét oldal túl erős. Annyit csalnak, hogy megnyerik.
ápr. 8. 13:41
 9/24 anonim ***** válasza:
68%
Csordultig vagyok hopiummal, remélem nem kell csalódnom.
ápr. 8. 13:43
 10/24 anonim ***** válasza:
19%

Soha többet 2/3. Senkinek se!

Saját farkunkba harapnánk még egy ilyen rendszerrel.

ápr. 8. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményed erről?

MP mai posztja: Amerikai alelnök Budapesten: bárki is lesz Magyarország új miniszterelnöke, az USA együtt fog vele működni. Magyarul az USA is elengedte Orbán Viktor kezét. A TISZA-kormány kiemelt partnerként tekint majd az Amerikai Egyesült Államokra mind...

Nem tudom még eldönteni hogy listán kire szavazzak, véleményeket kérhetek?

Tehát egyéniben a Tisza pártra fogok viszont mivel nem szeretnék egy három párti parlamentet ezért erősen gondolkozok hogy a DK-ra vagy a Kutya pártra szavazzak.

Szerintetek is kezd a média leválni az orbáni hangszerelésről? Közlik az ellenzék, Magyar Péter véleményét. Régebben a nevét se említették.

Ezt hallottam az előbb a rádióban: A kormány szerint "Európa energia-veszélyhelyzet felé rohan és ebben a helyzetben tragédia lenne a rezsicsökkentés eltörlése. A rezsiszámla háromszorosára nőhet, a benzinár pedig ezer forintra emelkedne." "Magyar Péter szerint a...

Van olyan, aki egy plakát miatt változtatta meg a véleményét?

Most egy kicsit naív kérdés ez. De mivel tele van plakátolva Budapest így gondolkoztam, hogy végsősoron ennek az a célja, hogy megváltoztasd a véleményed. Mondjuk meglátod a kellemesen mosolyó új daueroltabb frizurájú Dobrev Klárát és azt mondod,hogy na mégis rá...

Miért van az, hogy egy átlag fideszest, ha megkérdezek arról, hogy milyen pozitívumokat tud felsorolni a Fidesszel kapcs, mindig jön ezekkel a...

Meg mondja, hogy otthontámogatás. De az már nem fordul meg a fejében, hogy pont a CSOK miatt megfizethetetlenek lettek a lakások? Szóval valahogy a makrokövetkezményeit már nem látják.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!