Stabil kétharmadot jósol a Medián a Tiszának, mi a véleményetek?

válasza:

válasza:Én már csak ilyen vagyok! A Fidesznél is óvatosságra intettem mindenkit.
Most is azt teszem.
Jobb lenne ha két demokratikus párt szerezne 2/3-ot.
Sajnos a Fidder rendszerében ez nagyon nehezen kivitelezhető.
És akármilyen abszurd még most sem lehet biztos a Tisza a győzelmében sem.
Így én demokratizálnám az országot 2 év alatt a Tisza nevében 2/3-dal és új alkotmánnyal és választási rendszerrel új választásokat írnék ki.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Soha többet 2/3. Senkinek se!
Saját farkunkba harapnánk még egy ilyen rendszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
MP mai posztja: Amerikai alelnök Budapesten: bárki is lesz Magyarország új miniszterelnöke, az USA együtt fog vele működni. Magyarul az USA is elengedte Orbán Viktor kezét. A TISZA-kormány kiemelt partnerként tekint majd az Amerikai Egyesült Államokra mind...
Tehát egyéniben a Tisza pártra fogok viszont mivel nem szeretnék egy három párti parlamentet ezért erősen gondolkozok hogy a DK-ra vagy a Kutya pártra szavazzak.
Ezt hallottam az előbb a rádióban: A kormány szerint "Európa energia-veszélyhelyzet felé rohan és ebben a helyzetben tragédia lenne a rezsicsökkentés eltörlése. A rezsiszámla háromszorosára nőhet, a benzinár pedig ezer forintra emelkedne." "Magyar Péter szerint a...
Most egy kicsit naív kérdés ez. De mivel tele van plakátolva Budapest így gondolkoztam, hogy végsősoron ennek az a célja, hogy megváltoztasd a véleményed. Mondjuk meglátod a kellemesen mosolyó új daueroltabb frizurájú Dobrev Klárát és azt mondod,hogy na mégis rá...
Meg mondja, hogy otthontámogatás. De az már nem fordul meg a fejében, hogy pont a CSOK miatt megfizethetetlenek lettek a lakások? Szóval valahogy a makrokövetkezményeit már nem látják.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!