Miért hiszi azt mindenki hogy egy kormány váltás mindent megold?

válasza:ma 10:28
meg vagyunk mi 9%-nyian, akik nem tiszások vagy fideszesek, és azt gondolják, hogy a tisza nem is akar érdemben változtatni a jelenlegi helyzeten. nekem legalábbis ezt sugallja a programjuk.
boldog leszek, ha megcáfolják a félelmeimet :)

válasza:

válasza:

válasza:Megkaptátok a Tiszát! El is fog önteni benneteket!
Önmagában nem a változással van a baj, hanem az irányával, vezetőivel, és még inkább azokkal akik és amilyen módon hatalomra segítették őket.
Az új irány: több pénz a multiknak, központosított hatalom hogy könnyebben lenyomják az emberek torkán amit kieszel a pénzügyi elit, felújított hatalmi harc a világelsőségért, mindezt a kisemberek rovására. Nekik, mármint a kisembereknek, út az újkori rabszolgaság felé. Örüljetek neki amíg tudtok, aztán úgyis elveszi a kedveteket a vigyorgástól ha jönnek az új adók, áremelések. És nem lehetsz magyar a saját hazádban.
Én is a változások mellett vagyok, de a jobb, könnyebb élet irányába. A Tiszából ezt nem nézem ki. De nem zavar, én már megteremtettem az exisztenciámat, tisztességgel tanultam, nem félek a munkától, nincsennek túlzó igényeim, megélek abból, amit keresek, túlélem a Tiszát is. Karosszékből fogom nézni a kínlódásotokat, amit elkerülhettetek volna ha egy hozzáértő kormányra szavaztok. Ha nem tetszik Orbán Viktor és csapata, elhozhatta volna a változást más is, de a lehető legrosszabb volt egy multik nyomta pártot választani. A Mi Hazánk messze jobb lett volna a Tiszánál. Még a névválasztása is sokatmondóbb, mint egy folyó neve, ami nem csak Magyarországon folyik.

válasza:@24 "Az új irány: több pénz a multiknak, központosított hatalom"
Hová szeretnél még a fidesznél is központosítottabb hatalmat? Ami miatt aggódsz, épp azon léptünk végre túl 16 év után.
"A Mi Hazánk messze jobb lett volna a Tiszánál. "
Ja, mehetnénk is Szibériába bérraboskodni. Mennyivel jobb lenne, tényleg!!

válasza:#25
A központosítottabb hatalmat úgy értsd, hogy lesz egy úniós központ, és nem lesznek önálló országok, csak egy nagy úniós katyvasz, rengeteg migránssal - mivel Németország a legnagyobb, hatalomra törőbb, kötelező német nyelvvel. Ha gondolkodnál, neked is lennének ilyen rémisztő vízióid!
A Szibéria is kevesebbe kerülne, mint amit a Tisza fog elkövetni a szedett-vedett, országirányításban totálisan alkalmatlan bandájával.
Nem kellett volna leragadni az "Orbán takarodj"-nál, azt is nézni kellett volna, hogy kikre cseréled le!

válasza:"A központosítottabb hatalmat úgy értsd, hogy lesz egy úniós központ, és nem lesznek önálló országok, csak egy nagy úniós katyvasz, rengeteg migránssal - mivel Németország a legnagyobb, hatalomra törőbb, kötelező német nyelvvel. Ha gondolkodnál, neked is lennének ilyen rémisztő vízióid!"
Szerintem nekem inkább azért nincsenek ilyen vízióim, mert kevesebbet néztem a népbutító M1-et az elmúlt években mint te. Javasolták itt sokan neked az évek során, hogy ne nézd annyit, látod csak, nem fogadtad meg a jótanácsot, most rémálmoktól szenvedsz.
"A Szibéria is kevesebbe kerülne, mint amit a Tisza fog elkövetni a szedett-vedett, országirányításban totálisan alkalmatlan bandájával."
Még mindig nem érted. A szibériai bérrabtartással az a legkisebb probléma, hogy mennyibe kerül. Másrészt már megint látnokoskodsz, mit ettél te, látnokzsályát már megint? Az majd kiderül, hogy a Tisza vezetősége mennyire alkalmas az ország irányítására, nem vagy te jós. Tényleg jobb lenne, ha kicsit leállnál a látnokzsályával, láthatóan rossz hatással van rád.
Azért ne szorongj ennyire, most már korántsem olyan borús a jövő, mint amilyen néhány napja volt :) Fel a fejjel!

válasza:Most igazán borús!
A tiszára szavazással odadobtad az országodat a multiknak. Csak te még nem látod, mert nem vetted észre mennyire megvezetettek a közösségi oldalak és a lefizetett médiumok.
Nagyon meg fognak nőni a megélhetési költségek. Szülői segítség nélkül eddig is alig tudták összekaparni a fiatalok egy lakás árát. Van fogalmad, mi lesz ezután?
Mindenkinek maga felé hajlik a keze. Azzal hergelték a fiatalokat, (a legtöbbje nem is tudott más indokot mondani,) mint hogy Orbán lop. A jelenlegi vezetés a 16 év alatt már megszedte magát, mostanra egyre többet juttatott nekünk is belőle. Erre megszavaztatok egy újat, amelyik régóta frusztrált, hogy nem jutott hatalomhoz, nem tudott annyit lopni, amennyit szeretett volna. Mit gondolsz, mi lesz most? Teljes gőzzel tojik rád az új vezetés, és sokszoros igyekezettel fog lopni, mint az aki már megszedte magát. A multik is követelik, hogy a tisza adja vissza, amit a korlátozásokkal a Fidesz elvett tőlük. Honnan veszik erre a pénzt? Hát tőlünk, kisemberektől. Egy példa, az Erste bank máris bejelentette, hogy minden szolgáltatásának 4,5 százakkal emeli az árát.
A dal jut eszembe: "Ott fogsz te sírni, ahol senki se lát!"
Én nem fogok a tisza alatt sem pityogni, hogy a tisza lop, és nem megyek az utcára balhézni.
Elvégeztem az egyetemet (ingyen), felépítettem a fizetésemből egy családi házat reális áron, megvan mindenem ami egy kényelmes élethez kell. (Igaz, szeretek dolgozni, és nem a szüleimtől vártam, hogy segítsenek). Úgy vagyok vele, ha megszavaztátok, élvezzétek, és oldjátok meg saját erőből a problémáitokat. Én inkább elutazgatom a pluszt, ami megmarad a fizetésemből, nem adom a háborúra, és a fiataloknak sem gyűjtögetem, másszanak ki egyedül a csávából, amibe a nemgondolkodásuk, Orbán gyűlöletük révén belemásztak.

válasza:

válasza:További kérdések:
Vagy átállása ellenére el lesz számoltatva?
Ő már egyre inkább csak kolonc lesz a Fidesznek, de ki lehetne az új messiás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!