Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt mindenki hogy...

Miért hiszi azt mindenki hogy egy kormány váltás mindent megold?

Figyelt kérdés
ápr. 10. 07:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
46%

Tisza Péter bevezeti a maximum 2 ciklusos miniszterelnökséget. Egy miniszterelnököt maximum egyszer lehet majd újra választani, hogy mindig váltás legyen, 8 évente legalább (mert az jó, egyébként lehet hogy tényleg jó). "Ezzel maga alatt is vágja a fát, de az országért mindent"

:) Na persze. Csak egy dolgot felejtenek itt el. Magyar Péter nem akar miniszterelnök lenni, őt ez nem is zavarja, az se, ha nem ő lesz legközelebb. Hiszen április 12 este elérte már egyetlen célját, bosszút állt a feleségén meg a Fideszen aki őt lehúzta. Őt innentől másodlagosan érdekli már bármi is, hogy itt jobb lesz vagy rosszabb. Lehet, hogy jó kiállású, intelligens, jóképű, jól beszél, de ezeken azért túl kellett volna jutni. De remélem tévedek vele kapcsolatban.

ápr. 16. 13:51
 32/61 anonim ***** válasza:
Ki az a "mindenki", aki ezt hiszi?
ápr. 16. 13:57
 33/61 anonim ***** válasza:
0%
A daganatot kivágták! A felépülés hosszú és fájdalmas lesz. Vannak áttétek, sugarazni kell. Az árakat a béreknek is követnie kellene. A multiknak adott pénz ebben segíthet. Több bér, és vele több adóbevétel is. Utól kellene érnünk Ausztriát mondjuk. A legolcsóbb munkaerő országából vissza kellene találnunk az elismert szakemberek országába. Egyébként meg nem zavar, hogy kétmillió Bayer Zsolt imádó és Dopeman istenítő most kicsit gondokkal küzd. Csak testütés, akkor nem tud visszabeszélni!
ápr. 16. 14:18
 34/61 anonim ***** válasza:
63%
A fidesz hozta a farhátstoppot. Meg a rászoruló szegényeket is. Túszul ejtették a fél országot. Ha van gyereked, nem tudod eltartani, csak ha hűséges vagy a párthoz. Másképp meg a kismamák is mennek a frontra. Ezt felszámolni nehéz lesz, van 2 millió dühös éhes ember lakáshitellel, mezítlábas gyerekekkel. A rehabilitációról kell szólnia a következő éveknek, mellette meg mehet az elszámoltatás. A szüleim házat építettek. Szakmájuk és érettségijük volt 80-ban, és kijöttek a pénzből. Ma ez hihetetlennek tűnik. Diplomások mennek hitelért, plusz az összes barátjuk segít, és életük végéig fizetni fogják a kölcsönt.
ápr. 16. 15:43
 35/61 anonim ***** válasza:
A feleségit busszújja meg, hát abba ne hagyja! Ez még csak púúzás volt, tessék rendessen telesz-rni azt az aranyvécét! Még a Holdról is látszódjon!
ápr. 16. 15:46
 36/61 anonim ***** válasza:
30%

Ostoba naívak, ez a tisza szint nagyjából. El is áraszt a szar nyakig a következő években, attól ne félj.

"A szüleim házat építettek. Szakmájuk és érettségijük volt 80-ban, és kijöttek a pénzből."

Aztán nézd már meg melyik diplomás fiatal jut házhoz Németországban meg Ausztriában. Egyik sem, mert olyanok az ingatlan árak, és ott nem volt fele ennyi kedvezményes hitel sem. Ennyit az összefüggésekről.

ápr. 16. 15:58
 37/61 anonim ***** válasza:
Az ingatlanárak úgy duplázódtak, ahogy megjelent a kedvezmény. Volt egy átmenet, amikor tényleg ért valamit.
ápr. 17. 11:58
 38/61 anonim ***** válasza:
53%
Bementem egy bevásárlóközpontba, ahol mindig nagy tömeg és ideges, türelmetlen emberek vannak. Nem szeretek oda járni. Most is tömeg volt, de boldog embereket láttam, és nem éreztem a megszokott vibráló feszültséget a levegőben. Jobb hangulatban jöttem ki, mint ahogy bementem. A közlekedés is pozitív élmény volt, pedig csúcsidő volt. Ez a dolog lényege, hogy az embereket mi mozgatja: a boldogságuk, vagy a düh, kilátástalanság, elkeseredés, gyűlölet. Máris jobb hely lett az ország. Mi mást akartok?
ápr. 17. 13:36
 39/61 anonim ***** válasza:
Azért, mert jó érzés a többséghez tartozni, még ha mi vagyunk a tapasztalatlanabbak is. Az emberek nem érzik azt, hogy elnyomás alatt élnek, és nem félnek attól, hogy Csauseszku esete meg fog ismétlődni. Az új kormány tele lesz szakértőkkel, akik csak politikából kezdők. Végre jobban fognak érteni az országvezetéshez, mint a szomszéd néni, aki betelefonál a TV-be, és nem csak a milliárdokat élik fel! Csak bátorítást kell nekik adni. Nem vagyok vallásos, 40 éve nem voltam templomban, de most el kéne mennem, megköszönni, hogy nem volt vér, nem volt merénylet, nem volt puccs, nem volt lincselés, nem volt polgárháború, nem volt nyílvános kivégzés. Mennyire jó ez, hogy kultúráltan, demokratikusan megoldottuk, míg mások nem voltak ilyen szerencsések, és fegyver kellett! Ma reggelre még 3 nyarancsos szék bekékült, áradjon! [link]
ápr. 18. 07:38
 40/61 kriszpo ***** válasza:
Unalmas már ez az állandó huza-vona, civakodás. Függetlenként írom: kapott esélyt a Fidesz 16 évig, az emberek most mást akartak (a többségnek elege lett). Most van egy "új" párt 2/3-os többséggel, kapnak esélyt, hogy bizonyítsanak. Ha folytatódik a sundám-bundám lopok-csalok-hazudok, akkor el lesznek kergetve. Bízzunk benne, hogy jó lesz (még jobb mint eddig) és igazságosabb (ahogy a nép akarja - demokrácia)! Mert nem a nép van a politikusért, hanem a politikus a népért! Elég a személyekedésből, komoly, "produktív" munkát!
ápr. 18. 09:32
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Miért váltották le Győrfi Pál-t?

Mi volt a gond a személyével? Mindig korrekten nyilatkozott a TV-ben és akárhány előadását láttam az mindig érdekes és hasznos volt. Politikai visszaéléssel sosem hozták kapcsolatba a személyét, eleve nem is foglalt állást politikai ügyekben. Azt tudom, hogy nem ő maga...

Magyar Péter nem retteg egy újabb 2006-os forradalomtól?

Végignézett ezen a tömegen? Nagyon rémisztőek, én a helyében azonnal lemondanék.

A Fidesz esetében miért 16 éveznek a közbeszédben mikor igazából a 2022-2026-os kormányzása volt csak rossz és igazából emiatt is nyert ekkora fölénnyel a Tisza?

Igazából szerintem ha a Fidesz kormányokat nézzük akkor ez így ebben a formában nem állja meg szerintem a helyét, hogy kollektíven rossznak kiáltjuk ki az elmúlt 16 évét. A legutolsó a mosatani 2022-2026-os soha nem látott brutális inflációval fűszerezett kormányzása...

Ezt a kotorékozás elleni petíciót átgondolták?

Nem értem, hogy miért kell rókákat megmenteni, a vidéken élőknek rohadt nagy kárt okoznak. Szerintem ezt azok írják csak alá, akiknek életükben nem volt közük a vidékhez, csak a panel 6-ikról okoskodnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!