Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszi azt mindenki hogy...

Miért hiszi azt mindenki hogy egy kormány váltás mindent megold?

Figyelt kérdés
ápr. 10. 07:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Fanta ***** válasza:
19%
Ez az eufóriás állapot csak egy erős remény! Szeptemberben, amikor be kell nyújtani a jövő évi költségvetést, akkor jönnek csak az igazi meglepetések.... Lesz itt még kutyaélet!! Most is mindenki a saját sorsának kovácsa! Én sosem éltem nagy lábon, de mindenem van, ami kell, pedig a rendszer nem segített! Mindig magunkon segítettünk a párommal! Aki akart volna,most is tanulhat, a munkaközvetítő irodák tele vannak ingyenes tanfolyamokkal! Ne akarjon igazgató lenni, elégedjen meg a létra alsó fokával! Aztán majd feljebb tud lépni! De itt ma mindenki főnök akar lenni, beülni egy tutiba! Nem ismerik mi az hogy ranglétra! Ezek örömködnek most a tiszának! Elfelejtik, hogy honnan is jött a vezér! A fidesz nevelte ki! Az uniós pénzeknek ára lesz, és akkor kis hazánk megy a lecsóba! Teljesíteni kötelező lesz Brüsszel felé!
ápr. 22. 18:49
 52/61 kriszpo ***** válasza:

Fanta: Megértem a félelmed. Az ember olyan, hogy az újtól mindig fél. (Bennem is vannak kérdőjelek, kíváncsiság és egy kis félsz).

Azt hogy milyen meglepetések lesznek meglátjuk. Voltak bőven a Gyurcsány és az Orbán alatt is.

Mi sem a felső tízezerhez tartozunk elhiheted és szinte (majdnem) mindenünk megvan.

Nem értem, hogy a végzettség és munkavégzés most hogy jön ide. Orbán alatt is ugyanez volt. Sőt, több ezer ember vándorolt ki nyugatra a jobb élet reményében.

Hogy honnan jött a vezér és mi a terv azt csak a "belső emberek" tudják. Hogy mi lesz, nekünk az számít. Tudod mit szoktak mondani? "K..vából lesz a legjobb feleség. Rablóból meg pandúr."

Az Uniós pénzeknek (már amit megkaptunk) eddig is ára volt. Minden EU-s ország megfizeti az árát.

Ha a "megyünk a lecsóba" alatt azt érted, hogy háborúba sodródunk, és elvisznek mindenkit is katonának, golyófogónak mint Ukrajnába, akkor csak gondold végig!

Lehet, neked most úgy tűnik, hogy túlzottam optimista vagyok. Lehet. De így még mindig jobb élni, mint folyton rettegésben vélt vagy valós félelmekkel, ahogy te teszed. Éld tovább az életed, békében és szeretetben, jóllétben! Ha pedig lépni kell, akkor lépj!

ápr. 23. 08:21
 53/61 Fanta ***** válasza:
Kedves Kriszpo, gondold végig, miért harcolt Orbán! Minden országgal próbált jóba lenni, egyedül Ukrajnával volt rosszba, persze, hogy nem akarta hagyni, hogy háborúra menjenek az uniós pénzek, ami részben minket illetett volna! De nem bonyolódok bele még jobban, mert ennek sosem lesz vége! Igazad van, én ezután is élni fogom az eddigi életemet, ezen nem stresszelek, nem éri meg! Kíváncsian várom a jövőt! ☺️
ápr. 24. 21:16
 54/61 kriszpo ***** válasza:
M.P. se fogja hagyni, hogy az EU-s pénzek Ukrajnába menjenek. A programjának egy része arra épül, hogy az EU-s oénzeket haza hozza és abból építse az országot - ha lehet hinni neki.
ápr. 25. 10:52
 55/61 Fanta ***** válasza:
0%
Ha támogatja Ukrajna csatlakozását, akkor onnantól nem MP fogja megmondani, hogy az unió hova csoportosítja a pénzeket. Az unió a háborút támogatja, tehát minden pénzt oda irányít.
ápr. 26. 05:15
 56/61 anonim ***** válasza:

"Az unió a háborút támogatja, tehát minden pénzt oda irányít."

Már vége van, már a góré is azon agyal, hogyan tudna feltűnésmentesen meglépni, már nem kell tovább nyomni a propagandát. Neked elfelejtették mondani?

ápr. 26. 10:36
 57/61 anonim ***** válasza:
56# Ezt honnan veszed? Én nem hallottam róla. Írj róla részletesebben légyszi!
ápr. 26. 20:39
 58/61 anonim ***** válasza:
@57 2/3
ápr. 26. 21:48
 59/61 Fanta ***** válasza:
56# a volt góré most máshol szervezkedni, mert ott akar lenni majd, ha kell!
ápr. 27. 05:12
 60/61 Fanta ***** válasza:
* szervezkedik
ápr. 27. 05:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Iskolás sztorik a választások után?

Tanárok kire szavaztak? Mondtak valamit hétfőn ezzel kapcsolatban?

Mészáros Lőrinc a jelenlegi politikai állás miatt nem fog már olyan mértékben gazdagodni mint az elmúlt években?

A jelenlegi politikai állás miatt nem olyan mértékben kapnak támogatást majd Mészáros Lőrinc cég birodalma? Kicsit aggódik az ember hogy mi lesz Mészáros Lőrincel már mint olyan értelemben hogy lecsúszik a második helyre a magyarország leggazdagabb emberei...

Orbán leglogikusabb döntése az lehetne, ha a szélsőjobb szimpatizánsokkal, szélsőségesekkel kezdi egy új pártformáció építését?

Elégedetlenek mindig vannak, és a világ és Magyarország olyan kockázatokkal néz szembe, amiben az extrém szélsőségek könnyen felkorbácsolhatják a tömeghangulatot. A technofasizmus kora jöhet nagyon gyorsan, és ezt a hithű szélsőségesek kihasználják.

A Fidesz miért hozta be a vendégmunkásokat?

Nem lehet most munkát találni

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!