Miért hiszi azt mindenki hogy egy kormány váltás mindent megold?

válasza:

válasza:Fanta: Megértem a félelmed. Az ember olyan, hogy az újtól mindig fél. (Bennem is vannak kérdőjelek, kíváncsiság és egy kis félsz).
Azt hogy milyen meglepetések lesznek meglátjuk. Voltak bőven a Gyurcsány és az Orbán alatt is.
Mi sem a felső tízezerhez tartozunk elhiheted és szinte (majdnem) mindenünk megvan.
Nem értem, hogy a végzettség és munkavégzés most hogy jön ide. Orbán alatt is ugyanez volt. Sőt, több ezer ember vándorolt ki nyugatra a jobb élet reményében.
Hogy honnan jött a vezér és mi a terv azt csak a "belső emberek" tudják. Hogy mi lesz, nekünk az számít. Tudod mit szoktak mondani? "K..vából lesz a legjobb feleség. Rablóból meg pandúr."
Az Uniós pénzeknek (már amit megkaptunk) eddig is ára volt. Minden EU-s ország megfizeti az árát.
Ha a "megyünk a lecsóba" alatt azt érted, hogy háborúba sodródunk, és elvisznek mindenkit is katonának, golyófogónak mint Ukrajnába, akkor csak gondold végig!
Lehet, neked most úgy tűnik, hogy túlzottam optimista vagyok. Lehet. De így még mindig jobb élni, mint folyton rettegésben vélt vagy valós félelmekkel, ahogy te teszed. Éld tovább az életed, békében és szeretetben, jóllétben! Ha pedig lépni kell, akkor lépj!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Az unió a háborút támogatja, tehát minden pénzt oda irányít."
Már vége van, már a góré is azon agyal, hogyan tudna feltűnésmentesen meglépni, már nem kell tovább nyomni a propagandát. Neked elfelejtették mondani?

válasza:

válasza:További kérdések:
Tanárok kire szavaztak? Mondtak valamit hétfőn ezzel kapcsolatban?
A jelenlegi politikai állás miatt nem olyan mértékben kapnak támogatást majd Mészáros Lőrinc cég birodalma? Kicsit aggódik az ember hogy mi lesz Mészáros Lőrincel már mint olyan értelemben hogy lecsúszik a második helyre a magyarország leggazdagabb emberei...
7 év után lecsúszott a Fradi a bajnoki címről.
Elégedetlenek mindig vannak, és a világ és Magyarország olyan kockázatokkal néz szembe, amiben az extrém szélsőségek könnyen felkorbácsolhatják a tömeghangulatot. A technofasizmus kora jöhet nagyon gyorsan, és ezt a hithű szélsőségesek kihasználják.
Nem lehet most munkát találni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!