Alacsony, sovány, introvertált, diplomás, de szaktudás nélküli +30-as krónikus beteg pasiként kire szavazzak? Kik képviselnék legjobban az érdekeimet?
Továbbá nincs gyerekem és vszeg nem is lesz rá esély. Illetve a hajléktalanokat jobban tisztelem mint a gyerekes anyukákat.
Idegen nyelvet nem beszélek illetve otthonülős típus vagyok.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyik ismerősöm aki már Németországban él, azt mondta még a mostani "válságos" helyzetben sem lehet elkölteni a német minimálbért ha az ember nem túl kicsapongó. Igaz, ott az infláció az ilyen 5-7% és az ott már válságnak számít. Pedig természetesen bérelt lakásban él...
Amikor kint voltam dolgozni pár hónapra ezen helyeken, nagyon sok hasonlóságot vettem észre: -Kb. minden európai országban ahol eddig jártam, kevésbé voltak zárkózottak az emberek, mint Magyarországon. A svédek és a finnek pont olyan zárkózottak mint mi -A városi...
Azt gondolom, hogy a jobb oldal szimpatizánsai jórészt extrovertált emberek, akinek ha valami nem tetszik cselekednek, tüntetnek, elmennek szavazni... Míg a liberálisabb felfogásuak kevésbé cselekednek. Eltűrik a rosszat, a sok hazugságot még akkor is, ha nagyon nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!