Jól gondolom, hogy van Magyar Péter jelenség és Tisza pártszimpátia, a kettő pedig nem feltétlenül ugyanaz?
Magyar Péter egy jelenség, érdekes embernek tűnik, szerintem sokan kíváncsiak rá. Én azt gondolom, hogy ez az egyik válasz arra, hogy ennyire sikeres. Én kritikus vagyok vele kapcsolatban, de még én is ott voltam az egyik rendezvényén, és hallgattam a beszédét. Ennek ellenére nem leszek a szavazója, mert vitatható embernek tartom.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy kissé csalókának tartom a sokaságból levonni a következtetést. Természetesen lehetséges, hogy Magyar Vasárnap hatalmas győzelmet arat. De az is lehet, hogy meglepő eredményt kapunk. Én egyébként ez utóbbira tippelek inkább, Fidesz győzelmet jósolok.
A lényeg lemaradt.
Magyar Péter jelenség = hat az emberekre, azok kíváncsiak rá, és olvassák a posztjait, nézik az interjúit, elmennek a rendezvényeire, stb. De ettől nem feltétlenül lesznek szavazók
Tisza pártszimpátia = akiket már sikerült meggyőzni, és a Tiszára szavaznak majd.

válasza:

válasza:#2
Annak ellenére, hogy nem szimpatikus neked a személye, te Tisza pártszimpatizáns vagy, hiszen meggyőzött, hogy szavazz rá.
Amúgy nekem ezzel nincs bajom, tiszteletben tartom mások politikai nézeteit.

válasza:

válasza:Elsősorban a programjaik miatt esett rájuk a választásom, én mindig is baloldali voltam, nekem a fidesz elejétől kezdve egy nagy omen volt, nem tudott meggyőzni soha.
MP lendületes, nyugatias értékrenddel bír, remélhetőleg hozza a nagy részét annak amit én látok benne, szeretnék már végre változást.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem politikai vitát kívánok kirobbantani, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha egy ügybe belenyúl egy politikai aktor, akkor milyen gondolatok fogannak meg bennetek. Mi az, amit alapvetően gondoltok róluk? Kérlek, hogy a következő kifejtés mentén válasszatok a 4...
"Az alapfokú végzettségű (8 általánossal rendelkezők) között 40-15 arányban vezet a Fidesz a Tisza előtt, a szakmunkás végzettségűek között 29-28 az arány a Fidesz javára. Az érettségizettek körében 39-25 arányban, a diplomások között pedig 48-14 arányban vezet a Tisza."
Nagyon sokszor megfigyeltem ezt, és számomra fura is hogy xy párttal szimpatizál valaki, és minden mondandóját/emberét kb úgy védi mintha az életét mentette volna meg közben kiderül a beszélgetés alatt, hogy hát annyira nem ért egyet ezzel, de lojális a párthoz. Csak...
Hónapok óta nem olvastam ilyet. De lehet csak minuszos hírekben volt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!