Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van ennek a választ...

Mi értelme van ennek a választási hergelésnek, agressziónak, ami a közösség médiában (és itt is) folyik? Valaki komolyan elhiszi, hogy azért fognak bizonyos emberek máshová X-elni, mert előző nap jól a képükbe másztak a kommentszekcióban?

Figyelt kérdés
Már úgyis tudja mindenki, aki szavazni akar, hogy kire fog. Akkor miért nem lehet pártállástól függetlenül élni hagyni egymást, és engedni, hogy mindenki a saját legjobb belátása szerint válasszon? Mire jó ez a gyerekes köpködés?

ápr. 11. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nekik fogalmuk sincs mit csinálnak. Fel lett hypeolva ez az egész ilyen szinten 2 bites üzenettel, hogy válasszanak EU vagy Oroszország és randalíroznak a tömeggel együtt, hogy ők az 56-os forradalmárok.
ápr. 11. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom milyen hatása van ennek a kommentszekciónak, de ha a fidesz képes ide is fizetett propagandistákat küldeni akkor nyilván van hatása, annál inkább kell nyomni azoknak is akik változást akarnak és Európát akarnak.

Amúgy már látszik hogy komoly eredmények vannak az ellenzéknél, korábban nem tapasztaltam átállásokat a fidesztől az ellenzékhez 2010-12 óta, a tisza népfontja egyesítette a baloldalit a jobboldalival, összehozta a vidékit a városival, cigányt a magyarral

Ez nem ment volna nem használják ezeket a felületeket is

ápr. 11. 11:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem elég gyermekded azt feltételezni, hogy ha elég erőszakosan nyomom akár a kormány megtartást, akár a rendszerváltást, akkor majd meghajol az akaratom előtt, akinek nem ugyanez a meggyőződése. Az emberek nem birkák, akiket ide vagy oda kell terelgetni, különben eltévednek.
ápr. 11. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:

"Az emberek nem birkák, akiket ide vagy oda kell terelgetni, különben eltévednek"

Ezen jót röhögtem

Márpedig akkora birkanép a magyar, hogy ha gazdag lennék milliárdokat lennék hajlandó elkölteni hogy ezt fényreklámokkal a szemükbe toljam

A legbirkább és legcsicskább népség a magyar, akik pontosan hogy birka módra viselkednek, és birka módra lehet őket terelni

És ez nem csupán a kormánypárt szavazóira érvényes

ápr. 11. 12:11
 5/5 Atis26 ***** válasza:

Őszintén szólva nekem eléggé elvette a kedvem a Tiszától a Reddit.

Nyilván nem fő szempont, de ez is visszatart attól, hogy rájuk szavazzak.

ápr. 11. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Ezek a politikusok és más közszereplők a közösségi oldalaikon miért csak az egyetértő kommenteket hagyják meg és miért törlik a velük kritikus hozzászólásokat?

Ennyire nem fér bele a világukba az, hogy valaki meg mást gondol mint amit ők? A legtöbbjük közösségi oldalán gondosan kigyomlált, támogató, sokszor nyalakodós vélemények vannak. Ennyire sérülne az imázs egy kis kritikától?

Szerintetek miért teszik azt a politikusok, hogy feljelentik a közösségi oldalaikon őket kritizáló hozzászólókat? Egyetértetek ezzel a gyakorlattal?

Nyilván mindennek van egy határa, mert például nem gyilkosok, de ha tolvajnak meg korruptnak nevezik őket, azon nemigen kéne megbántódniuk...

Belegondolt valaki abba, hogy mi lenne ma Magyarországon közösségi média és internet nélkül? Az Orbán rendszer az ügyészség, a bankrendszer, a...

Ma csak azért van még jelentősebb ellenzéki hang, mert a neten lehetőség van rá. Szomorú kimondani, de sajnos az ilyen globális világcégek léte miatt nincs még minden elveszve.

Most, hogy már Magyar Péter is elengedni látszik a győzelem esélyét, mivel fogja magának magyarázni a bukást a tisza párt és annak közössége?

Tegnap óriási győzelmet arattunk Kecskeméten a tisza párt felett.Hajrá Miniszterelnök úr, Hajrá Magyarok!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!