Wáberer György 300 ezer forintot ajánl mindenkinek, aki választási csalást leplez le. Ez a díj már eredményre vezethet?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Soha ennyi mindent még nem kaptak az emberek. Rengeteg adókedvezmény, olcsó energia, babaváró, csok, 3%os hitel, 13. havi nyugdíj stb. Van munkalehetőség, soha ilyen jól nem éltek az emberek. Komolyan eldobnák ezt, egy Fideszből kiselejtezett, lázító bugris kedvéért?...
Mindenhol csak azt hallom, hogy a fidesz így meg úgy szar, én is rühellem őket. Mégis gyakorikérdéseken és egyéb oldalakon csak azt látom, hogy mindenki a tiszát szidja. És én ezt nem értem: "HáT tUdOm HoGy A FiDEsZ SzAr dE NeM VáLaSzToM aZ EgYeTlEn...
Az etyeki tiszás fórumon elhangzott: a Tisza Pártban azt kérték, ne beszéljenek Ukrajnáról és az LMBTQ-kérdésről a választásokig, mert az vereséghez vezethet. Tarr Zoltán korábban azt is elismerte, hogy pártja adóemelési tervei komoly kockázatot hordoznak. A sorozatos...
Mivel a választás az egyéni körzetekben dől el, végzetes hiba lenne, ha a Tisza visszaléptetgetné a jelöltjeit csak azért, hogy a régi motoros 15 évig a nert kiszolgáló óellenzéki jelöltek is bejussanak. Remélem, hogy 2026 áprilisában fontosabb lesz mindenkinek az...
Tiszta körülmények között. Ahol semmi nem félreérthető. Tudom, egyfajta igazság van, de szerintem így mindenhol isnlenyugodhatnának a kedélyes, s valóban az nyerne, akinek több érvényes szavazata van. Szentkirályi meg nem lenne a lapon.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!