Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Wáberer György 300 ezer...

Wáberer György 300 ezer forintot ajánl mindenkinek, aki választási csalást leplez le. Ez a díj már eredményre vezethet?

Figyelt kérdés

[link]

facebook.com/reel/1899433297408397/?s=single_unit

ápr. 11. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

MZP 1 milliót.

[link]

ápr. 11. 18:04
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszem.
ápr. 11. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem rossz.
ápr. 11. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Csak bizonyítani lesz nehéz.
ápr. 11. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
4: és ha bizonyítják is, mi következik belőle?
ápr. 11. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó naposokkal nem foglalkozom...
ápr. 11. 18:38
 7/7 Atis26 ***** válasza:
36%
na hirtelen milyen fontos lett neki a demokrácia.
ápr. 11. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Mi baja mindenkinek hirtelen a Fidesszel?

Soha ennyi mindent még nem kaptak az emberek. Rengeteg adókedvezmény, olcsó energia, babaváró, csok, 3%os hitel, 13. havi nyugdíj stb. Van munkalehetőség, soha ilyen jól nem éltek az emberek. Komolyan eldobnák ezt, egy Fideszből kiselejtezett, lázító bugris kedvéért?...

Miért van az hogy a környezetemben (fideszes helyen lakom) mindenkinek elege van a fideszből de mégis úgy tűnik mintha a fideszesek többen lennének mint az oroszok?

Mindenhol csak azt hallom, hogy a fidesz így meg úgy szar, én is rühellem őket. Mégis gyakorikérdéseken és egyéb oldalakon csak azt látom, hogy mindenki a tiszát szidja. És én ezt nem értem: "HáT tUdOm HoGy A FiDEsZ SzAr dE NeM VáLaSzToM aZ EgYeTlEn...

Mi a véleményetek arról hogy Magyar Péter mindenkinek megtiltotta hogy beszéljen a médiával az után hogy kiszivárgott hogy a Tisza párt adó emelést...

Az etyeki tiszás fórumon elhangzott: a Tisza Pártban azt kérték, ne beszéljenek Ukrajnáról és az LMBTQ-kérdésről a választásokig, mert az vereséghez vezethet. Tarr Zoltán korábban azt is elismerte, hogy pártja adóemelési tervei komoly kockázatot hordoznak. A sorozatos...

Ellenzéki választók, az remélem megvan mindenkinek, hogy ebben a választási rendszerben nem tud több ellenzéki párt együtt 2/3-ot alakítani, hanem...

Mivel a választás az egyéni körzetekben dől el, végzetes hiba lenne, ha a Tisza visszaléptetgetné a jelöltjeit csak azért, hogy a régi motoros 15 évig a nert kiszolgáló óellenzéki jelöltek is bejussanak. Remélem, hogy 2026 áprilisában fontosabb lesz mindenkinek az...

Nem lenne mindenkinek jobb, ha újraválasztanánk?

Tiszta körülmények között. Ahol semmi nem félreérthető. Tudom, egyfajta igazság van, de szerintem így mindenhol isnlenyugodhatnának a kedélyes, s valóban az nyerne, akinek több érvényes szavazata van. Szentkirályi meg nem lenne a lapon.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!