Melyik választó körzetbe kell mennem? Törlődött a kiküldött levél és most nem tudom. Másikba mehetek?

válasza:

válasza:Köszi!
Meglett a papír kupac alatt.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindenekelőtt megkérném az agresszív, a kérdést esetleg értelmezni nem tudó tiszaszektásokat, Bódis Krisztát ne ajánlgassák, ugyanis akárhányszor fújják a hülyeségüket, hogy aki a DK-ra meg a Kutyapártra szavaz, az fideszes, akkor sem fogok az Orbán által másfél...
Mert a Tiszások nagyon elszántak az eddigi Magyar Péter országjárásainak összejövetelein. Vannak köztük sok agresszív és mindenre elszántak is, de lehet csak nem tűnik így. Na de a Fideszesek közt is vannak ilyenek. Szerintem nagy cirkusz, megmozdulások várhatóak.
Az országgyűlési választásokkor két kategóriában szavazunk. Az egyik a pártlista, aminél az egész országban mindenhol ugyanazok a jelöltek. A másik kategória az országgyűlési képviselők, akik az egyéni választókerületekből kerülnek ki. A választókerületi jelöltek...
Nem tudom elképzelni van olyan választókerület, ahol nyer a fidesz annyi gyűlölet van már ellene mindenki utálja nem tudom melyik ahol győzhet..
Mi lehet ezeknek a jelölteknek a titka,akik már 3-4x indulnak újra,és valszeg még most is behúzzák,amikor a fidesz már összeomlóban van. Van olyan képviselő,aki végez érdemi munkát is?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!