Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik választó körzetbe kell...

Melyik választó körzetbe kell mennem? Törlődött a kiküldött levél és most nem tudom. Másikba mehetek?

Figyelt kérdés
Hol nézhetem meg hogy hova kell mennem?

ápr. 11. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
máshova nem mehetsz, csak ahol nyilvántartva vagy
ápr. 11. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az értesítőt postázni szokták illetve Ügyfélkapuban/DÁP-ban szokták még kiküldeni. Egyik sincs meg?
ápr. 11. 19:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Meglett a papír kupac alatt.

ápr. 11. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

hátha másnak szüksége lesz rá, itt meg lehet keresni :)

ápr. 11. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
köszi 4-es. eszerint holnap Münchenben 5542 ember várható:-)
ápr. 11. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor legegyszerűbb megkérdezni a szomszédokat, hogy hova kell menni.
ápr. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Kire érdemes szavaznom Budapest 02. sz. választókerületében AZ ALÁBBI JELÖLTEK KÖZÜL?

Mindenekelőtt megkérném az agresszív, a kérdést esetleg értelmezni nem tudó tiszaszektásokat, Bódis Krisztát ne ajánlgassák, ugyanis akárhányszor fújják a hülyeségüket, hogy aki a DK-ra meg a Kutyapártra szavaz, az fideszes, akkor sem fogok az Orbán által másfél...

Ha Orbán nyeri a választásokat, elképzelhető hogy a Tiszás választó polgárok fellázadnak, zavargások lesznek, mint annak idején 2006-ban amikor...

Mert a Tiszások nagyon elszántak az eddigi Magyar Péter országjárásainak összejövetelein. Vannak köztük sok agresszív és mindenre elszántak is, de lehet csak nem tűnik így. Na de a Fideszesek közt is vannak ilyenek. Szerintem nagy cirkusz, megmozdulások várhatóak.

Ha valaki Magyarországon az országgyűlési választások előtt átjelentkezik egy másik, lakóhelyétől eltérő szavazókörbe, ami másik választókerület...

Az országgyűlési választásokkor két kategóriában szavazunk. Az egyik a pártlista, aminél az egész országban mindenhol ugyanazok a jelöltek. A másik kategória az országgyűlési képviselők, akik az egyéni választókerületekből kerülnek ki. A választókerületi jelöltek...

Szerintetek lesz egyáltalán olyan választókerület ahol nyer a fidesz, ha igen melyik lehet az?

Nem tudom elképzelni van olyan választókerület, ahol nyer a fidesz annyi gyűlölet van már ellene mindenki utálja nem tudom melyik ahol győzhet..

Atom fideszes választókerületekben lakók, ti elégedettek vagytok a helyi jelöltetekkel?

Mi lehet ezeknek a jelölteknek a titka,akik már 3-4x indulnak újra,és valszeg még most is behúzzák,amikor a fidesz már összeomlóban van. Van olyan képviselő,aki végez érdemi munkát is?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!