Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Külhoni (Felvidék / Kárpátalja...

Külhoni (Felvidék / Kárpátalja / Erdély / Vajdaság) magyaork! Ti hogyan érzitek, milyen a politikai élet és a politikai önérvényesítés hazátokban?

Figyelt kérdés

Mennyire biztonságos az élet bizonyos megyékben? Mely megyékben elegendő a politikai többség? Hogyan oldottátok meg a hátrányos megkülönböztetés kihatásait?

Glndolok itt RMDSZ / (felvidéki) Magyar Szövetség / VMSZ munkásságára.

ápr. 12. 10:30
 1/2 anonim ***** válasza:
41%
Tisza
ápr. 12. 10:37
 2/2 anonim ***** válasza:
69%
Erdélyi magyar fiatal vagyok. Szívből gyűlölöm a Fidesz-RMDSZ kettősét, és azt a fajta szervilizmust, szolgalelkűséget, amelyet a helyi magyaroktól elvárnak. Levélben szavaztam a Tiszára (ez volt életem első szavazata), mert Magyarországon képzelem el az egyetem utáni életemet, és egy élhetőbb országot szeretnék. Innen, Erdélyből is nagyon szorítok Nektek!
ápr. 12. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Hogy legyek határozottabb, hogyan ervenyesitsem magam, hogy alljak ki magamért?

Mindig csendes lany voltam, de mostmar 20eves vagyok, es eleg volt, hogy mindig en voltam a 3.kerek, en voltam akirol lehetett lesni doga kozben, akit le lehetett huzni mindennel is, mert nalam mindig van minden es afok is ha kernek. Minden diakmelo helyemen volt...

Önérvényesítés, miért utálom magam mindig, ha kifejezem, amit szeretnék?

Lett egy új lakótársam. Én elég introvertalt vagyok, ő pedig nagyon aranyos, cserfes és vidám jellem, igazi felhangolt személy, jókat lehet vele beszélgetni, de nyilván nem mindig van elég türelmem. Állandóan mászkál, tesz vesz, futkos a lakásban, nyit ajtót, csap...

Hogyan lehet fejleszteni az önérvényesítést?

A munkahelyen és a magánéletben is sajnos egy megfelelési kényszeres, konfliktuskerülő ember vagyok. Nem merek semmiért kiállni, ami zavar. Rettegek fizetésemelést kérni, pedig úgy hajtok egy idegennek, mintha a saját vállalkozásom lenne. Ha pedig teljesen elfogy a...

Hogyan fejleszthetném a kommunikációm?

Sajnos nem tudok kommunikálni a férjemmel. Kapcsolatunk elején nagyon kommunikatív volt, meg jött velem mindenfelé, aztán elkezdett egyre több “énidőre” igényt tartani, ma ott tartunk, hogy egyáltalán nem beszélget velem, ha valamilyen háztartási vagy életvezetési...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!