Külhoni (Felvidék / Kárpátalja / Erdély / Vajdaság) magyaork! Ti hogyan érzitek, milyen a politikai élet és a politikai önérvényesítés hazátokban?
Mennyire biztonságos az élet bizonyos megyékben? Mely megyékben elegendő a politikai többség? Hogyan oldottátok meg a hátrányos megkülönböztetés kihatásait?
Glndolok itt RMDSZ / (felvidéki) Magyar Szövetség / VMSZ munkásságára.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindig csendes lany voltam, de mostmar 20eves vagyok, es eleg volt, hogy mindig en voltam a 3.kerek, en voltam akirol lehetett lesni doga kozben, akit le lehetett huzni mindennel is, mert nalam mindig van minden es afok is ha kernek. Minden diakmelo helyemen volt...
Lett egy új lakótársam. Én elég introvertalt vagyok, ő pedig nagyon aranyos, cserfes és vidám jellem, igazi felhangolt személy, jókat lehet vele beszélgetni, de nyilván nem mindig van elég türelmem. Állandóan mászkál, tesz vesz, futkos a lakásban, nyit ajtót, csap...
A munkahelyen és a magánéletben is sajnos egy megfelelési kényszeres, konfliktuskerülő ember vagyok. Nem merek semmiért kiállni, ami zavar. Rettegek fizetésemelést kérni, pedig úgy hajtok egy idegennek, mintha a saját vállalkozásom lenne. Ha pedig teljesen elfogy a...
Sajnos nem tudok kommunikálni a férjemmel. Kapcsolatunk elején nagyon kommunikatív volt, meg jött velem mindenfelé, aztán elkezdett egyre több “énidőre” igényt tartani, ma ott tartunk, hogy egyáltalán nem beszélget velem, ha valamilyen háztartási vagy életvezetési...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!