Kérhetek másik szavazólapot utólagosan ha véletlenül a Fideszre szavaztam a Mi Hazánk helyett?

válasza:

válasza:Na mivan, be kell fotózni a szavazólapot és próbálnál kétfele teljesíteni? :D
Egyébként sem így működik, ráb*đztál.

válasza:Ha a Tisza nem kap elég szavazatot kormányalakításra akkor Toroczkait aktiválni fogja Orbán és megszavazzák Orbánt miniszterelnöknek.
Minden Mi hazánkra leadott szavazat a Fideszre megy, csak más néven.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha olyan helyzet állna elő, hogy a tiszának nincs meg a 2/3, és esetleg a mihazánk is bejut, akkor "ügyek mentén" kisegíti a fideszt a hatalomhoz?
Azt mondják, a demokrácia a választás szabadságáról szól. Éppen ezért **szeretném megköszönni a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Demokratikus Koalíció és a Mi Hazánk szavazóinak**, hogy éltek a demokratikus lehetőséggel. Köszönöm, hogy kitartottak saját értékeik és...
Én ilyen vagyok, és meglepő, hogy nemigen hallok ilyenekről. Mindkét párt még bűntelen, biztosan jobboldali vezetésű, nem áll össze egy bűnös párttal sem, a céljaik többnyire ugyanazok, ugyanúgy az emberekért akarnak tenni, a gazdaságot, életszínvonalat felemelni,...
Nyilván a pártok hívei a saját pártjuk mellett állnak, ez nem is kérdés. Viszont nekik kellene leginkább örülni, hogy jobboldali kormány lesz, ami leváltja a Fideszt, amire saját maguk sosem lesznek képesek. Arányos választási rendszerben a MHM jobban járna. Korábban...
De ha eléri az 5%-ot és bekerül, akkor tud segíteni a fidesznek a szavazasokban. Pl 2029 nepszavazas az EU -ból kilepeshez vagy az EU ügyészség csatlakozasanak elutasitasa
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!