Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meglesz a 80%-os részvételi...

Meglesz a 80%-os részvételi arány?

Figyelt kérdés

ápr. 12. 17:32
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
20 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen
ápr. 12. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, 82%-ra tippelek
ápr. 12. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem, még olyan 4%-ot tippelek 7 óráig, tehát kicsivel pont alatta marad, 78-79% lesz.
ápr. 12. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem sem. Igaz, a délelőtti adatok magasabbak voltak az átlagnál, de délután csökkentek a számok. Általában a 15-17 óra közötti idősáv még erős szokott lenni, de a "szokásos" 14-15% helyett most csak 8%-kal emelkedett a részvétel. Nyilván egyrészt persze, többen mennek el, mint máskor, de sokan ezek szerint hamarabb is mentek el, mint szoktak. Ami az országgyűlési választásokat illeti, a rekord már most is megvan.
ápr. 12. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
80% körül már olyanok is beleszámítanak, akik soha nem szavaztak, pl mert fizikailag korlátozottak. Szerintem is kevéssel alatta lesz.
ápr. 12. 17:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. De Orbán azt mondta, a magas részvételi arány a fidesznek kedvez. Tény, hogy ők átlagon felül tudnak mozgósítani.
ápr. 12. 17:56

További kérdések:

Hogyan egyház-mentesíthetnénk az oktatást?

Az egyházi iskolákba járók aránya nagyott nőtt az utóbbi 20 évben az állami iskolák szándékos leamortizálása miatt, pedig az össznépesség és a fiatalok is egyre növekvő arányban ateisták és agnosztikusak, vallástalanok. A hittan 99% propaganda, nem filozófia, nem...

A fideszesek és vezetőik miért élvezték 16 évig, hogy pszichikailag bántalmazhatták a magyarokat?

A bántalmazó politikai szadizmus hiánya, az örömforrásuktól való megfosztás pszichológiai értelemben most milyen érzéseket vált ki bennük?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!