Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak a Tisza és a Fidesz Kdnp...

Csak a Tisza és a Fidesz Kdnp lesz a parlamentben, a Tisza 2/3 körüli eredményt ért el amint az várható volt. Egy év múlva mit fog mondani a többség jó döntés volt?

Figyelt kérdés

ápr. 12. 19:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egy kutya
15 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ez tragédia. Annak örülök, ha 0rbánt leváltják, de, hogy 2 párti parlament legyen, ahol a fidesz lesz az egyetlen "ellenzék". Hát bzd meg. Ez tragédia.
ápr. 12. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
3 párt
ápr. 12. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
3 párt mert a kádéempét kihagytad
ápr. 12. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Vsz. mindkét párt (így a képviselőcsoport is) szakadni fog előbb utóbb. nem kell 4 évet várni és 4-5 párti parlament lesz.
ápr. 12. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
18%

1

Miért? Fidesz 1.0 és Fidesz 2.0.. Az kiváltképp vicces amikor valaki önmagával vitatkozik..Úgyis csak színjáték az egész. Akkor már legalább nevetni lehessen rajta.

ápr. 12. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Én azt sajnálom, hogy a DK így visszacsúszott, mert Gyurcsány nélkül egy szimpatikus csapat, igaz nem rájuk szavaztam, mert nem volt esélyük. Őket megnéztem volna egy ciklusban kormányon.
ápr. 12. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Én szerintem se jó, ha valóban képtpárti parlament lesz. Az a véleményem, hogy a Tisza nehéz helyzetben lesz kormányként. Egyrészről, ha Magyar Péter komolyan gondolja az elszámoltatást, akkor a diákhitel központ ügyeit is meg kell vizsgálni az ő vezetése alatt, szóval nem tudom ebből lesz a valami, vagy egyáltalán elezdi-e. Meg szerintem az egyedüli közos potn sTiszába Orbán leváétása, a legtöbb kérdésben Magyar Péter elég kétértelműen fogalmozott, így kérdés, hogy kormányként, hogyan fogja tudni a választóit kielégíteni. Az egyéb igéretei amik állnak a Tisza porgramjában mint pla családi pótlék dublázása, brélakás stb. Erre szerintem nem lesz mind a kötségvetésből, szóval nem lesz könnyű dolga a Tisza-nak.
ápr. 12. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a következő egy évben kb egy félmillió szavazó lefoig szakadni a Tiszától, mivel megvalósul amire hajtottak, hogy elzavárátk Orbánt. DE ezután a pont után, nem homogén a TISZA a szavazótábora, sok politkai irány és elképzelés van, biztos lesznek az MP kormánynak olyan döntései, amik a választói egy részének nem fog tetszeni. A kérdés persze, hogy e a félmillió szavazóval mi tröténik. lemorzsolódnak? passzívak lesznek? Egy új párt alakul, ami megszólítja őket? Netán a elgangyobb ellenzéki párthoz a Fideszhez szegődnek?
ápr. 12. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Most, hogy a kormány le fog mondani, mi fog történni?

A Fideszes többségű parlament választ az emberei közül egy új kormányt, vagy a parlament inkább feloszlatja magát és új választások jönnek?

Hogy tud a helyi parlamenti képviselő a kisnyugdíjas Marika néni szemébe nézni és mondani neki, hogy Gyurcsány alatt jobb lenne? Amikor az az átlag...

Marika néni pedig kap 60 ezer magyar forint öregségi nyugdíjat meg pár ezer nyugdíjemelést. Így örül, mert Gyurcsány elvette azt is.

Szerintetek le fog mondani Orbán Viktor azok után hogy piros lapot kapott a parlamentben?

Jákob Péter piroslapot adott Orbán Viktor-nak.Ez a pályáról való kiállítás jele a fociban. Ezek után lemond Orbán?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!