Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsányos plakátokkal, és a...

Gyurcsányos plakátokkal, és a gyurcsányozás hiánya lett végül a veszte a fidesznek?

Figyelt kérdés
2010 óta ez volt az első választás, amikor nem lehetett gyurcsányozni. Elrettentő gyurcsány plakátokat kitenni.
ápr. 12. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Orbán lett a veszte a Fidesznek.
ápr. 12. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, sokkal inkább, a pedofília kibukásuk, a gazdasági helyzet, és a nyíl kommunista szintű orosz érdekek kibukása...
ápr. 12. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:
A nagyképű, lekezelő, gőgös arrogancia lett a végzetük. A mindent megtehetek, mert fideszes vagyok, mindenki kinyalhatja mentalitás. A mocskos szájú Menczer, Bayer Zsolt félék, meg a patkány BUKOTT külügyér, aki az oroszoktól kérdezi meg, hogy mi MO érdeke. Az emberek nem szeretik, ha hülyének nézik őket.
ápr. 12. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek is öngól a fidesztől, hogy 15 év gyurcsànyozás utàn felkarolta a DK-t?

Nyilván az ellenzéki szavazók megosztására játszanak, a narancskomcsik a kutyáknak is ezért csàpolnak, természetesen hem a "demokràcia" miatt. Mondjuk ezekre a mikropártokra már a kutya sem kíváncsi (🤭🤭🤭), a DK esetében pedig a fidesz is nyakig benne van ebben a...

Magyar Péternek mennyi időbe telik majd rendbe tenni az országot a Gyurcsány-Orbán korszak után?

Orbánnak 5 év országrontás után kellett kormányozható állapotba hozni az országot, amire az első ciklusa ráment. Utána ő maga kezdett kormányzás címén sáskajárásba, ami 16 éve tart jövőre. Ilyen mértékű károkat és lemaradást a fejlett országoktól hogyan lesz képes...

Véleményed szerint Magyar Péter belebukik a 2026-os választás előtt a kikotyogott adóemelésbe és a gyűlölködő gyurcsányozásba?

Magyar hiába próbálkozik a szokásos retorikai fordulatokkal, a magyarok nem akarnak még az orbáni gazdasági csőd után sem adóemelést. Miközben Magyar ígéretei nélkül sem tehet mást, ha ötlete nincsen (márpedig nincsen), mint a drasztikus adóemelés. Különösen, hogy az...

Ott mire gondolt Lázár, amikor Gyurcsányosan azt mondta, hogy nem csináltak semmit 15 évig?

Én tényleg nem tudom elhinni, hogy be volt tervezve ez a mondat, szóval most nagyon jóhiszeműen azt vagyok hajlandó gondolni, hogy van valami mélyebb, mögöttes tartalma és nem is gondolta komolyan.De akkor hogy gondolta?Valamelyik fideszes magyarázza meg ezt nekem,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!