Gyurcsányos plakátokkal, és a gyurcsányozás hiánya lett végül a veszte a fidesznek?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mégis orrukat befogva le tudtak szavazni amiben Gyurcsány benne volt, hogy leválthassák Orbánt.
Nyilván az ellenzéki szavazók megosztására játszanak, a narancskomcsik a kutyáknak is ezért csàpolnak, természetesen hem a "demokràcia" miatt. Mondjuk ezekre a mikropártokra már a kutya sem kíváncsi (🤭🤭🤭), a DK esetében pedig a fidesz is nyakig benne van ebben a...
Orbánnak 5 év országrontás után kellett kormányozható állapotba hozni az országot, amire az első ciklusa ráment. Utána ő maga kezdett kormányzás címén sáskajárásba, ami 16 éve tart jövőre. Ilyen mértékű károkat és lemaradást a fejlett országoktól hogyan lesz képes...
Magyar hiába próbálkozik a szokásos retorikai fordulatokkal, a magyarok nem akarnak még az orbáni gazdasági csőd után sem adóemelést. Miközben Magyar ígéretei nélkül sem tehet mást, ha ötlete nincsen (márpedig nincsen), mint a drasztikus adóemelés. Különösen, hogy az...
Én tényleg nem tudom elhinni, hogy be volt tervezve ez a mondat, szóval most nagyon jóhiszeműen azt vagyok hajlandó gondolni, hogy van valami mélyebb, mögöttes tartalma és nem is gondolta komolyan.De akkor hogy gondolta?Valamelyik fideszes magyarázza meg ezt nekem,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!