Külhoni magyarok! Most, hogy megbukott Orbán rendszere, gondolkoztok a hazatérésen?

válasza:egyenlőre nem
mi ide rendezkedtünk be
de nagyon örülünk a változásnak és aktívan figyelni fogjuk mi valósul meg az ígéretekből
tegye ezt a magyar nép is! nem szabad, hogy ez még egyszer megismétlődjön
SZÉPVOLT!!

válasza:

válasza:#1
Azt úgy írjuk, hogy “egyelőre”
De a szalagmunkához nem is kell jó helyesírás.

válasza:

válasza:A rokonaim egy része szerintem hazajön.
De én meg megyek, szóval cserélünk
(Akkor is mentem volna, ha a Fidesz nyer.)
Ebben az országban sosem leszek milliomos, külföldön több esélyem van egy jó életet kialakítani.

válasza:

válasza:#5
Kulfoldon sem leszel az de azert sok sikert!

válasza:milyen okos itt a sok turbó dpk-s 😁😁
melyik pizzázóban fogtok majd dolgozni? meglátogatlak titeket amikor karikor jövünk haza 😂😂😂😂

válasza:8.
És mit csinálsz eszed az Epstein pizzát?

válasza:további jó vergődést
szép volt, ez a győzelem tényleg látszik a Holdról is
Kapcsolódó kérdések:
Radásul már a több EU országban olcsóbbak a lakások mint nálunk.
Miért nem számoltatta el Orbán Gyurcsányt? Miért nem számoltatta el Gyurcsány Orbánt (mikor ők voltak hatalmon) ? Kicsit sem vágjátok, hogy amíg egymásnak ugrasztanak benneteket, jókat röhögnek rajtatok?
Pl. elkezdenének az orosz kudarcokról és Putyin diktatórikus intézkedéseiről beszélni, közben a nyugati értékekre is egyre többet hivatkoznának, aztán lassan bejönne a képbe, hogy különböző alapítványok mennyit tettek a rászoruló emberekért, később elmondanák, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!